Antrenor iberic pentru echipa de baschet CS Vâlcea 1924. Hristu Șapera va fi director tehnic

Antrenor iberic la CS Vâlcea 1924
Echipa masculină de baschet CS Vâlcea 1924 a anunțat că va avea din viitor sezon un antrenor străin, pe spaniolul Arturo Alvarez.

Tehnicianul care a condus echipa vâlceană în ultimele două sezoane, Hristu Șapera va rămâne în club și va ocupa postul de director tehnic.

De asemenea, în noul staff va fi cooptat și cunoscutul antrenor vâlcean Doru Moise, care va fi coordonator pe dezvoltare individuală.  Doru Moise are în palmaresul de antrenor nu mai puțin de 4 titluri naționale consecutive, cu Oțelul Târgoviște (2), ACRO București și ICIM Arad. Ultima dată, Moise a pregătit echipa feminină CET Govora.

Noul antrenor principal al vâlcenilor, ibericul Arturo Alvarez a fost sezonul trecut secund la Steaua Roșie Belgrad, după care a trecut principal la Caceres, în a doua ligă din Spania.

În cariera sa a mai antrenat echipele spaniole Etosa Alicante, Bruesa GBC, Meridiano Alicante, BVM2012, Araberri, CB Prat, Destino Palencia și Melilla, FC Barreirense și Benfica (ambele Portugalia), Palmeiras și Unitri Uberlandia (ambele Brazilia). Țimp de trei ani a fost selecționer al naționalelor feminine și masculine ale Paraguayului. Este profesor de educație fizică la Universitatea din Oviedo și deține titlul de antrenor FIBA ​​din anul 2010.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu a anunțat că bugetul clubului va fi mărit față de sezonul trecut, astfel ca ”lupii negri” să atace sezonul viitor intrarea în play-off-ul Ligii Naționale. În acest sens, lotul de jucători va fi întărit în această vară.

Antrenor iberic la CS Vâlcea 1924

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *