Constantin RĂDULESCU: „Vom construi, în Râmnic, prima ȘCOALĂ VERDE, pentru învățământul profesional special din județul Vâlcea”

Investiții masive în Protecția Socială

Alături de sănătate, protecția socială a fost unul dintre domeniile prioritare ale lui Constantin Rădulescu, în perioada mandatului de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Cca 16,4 milioane euro s-au atras în perioada mandatului actual pentru investiții în infrastructura socială și sunt în pregătire proiecte de peste 30 milioane euro.

„Avem în lucru și în pregătire proiecte de aproape 50 de milioane euro. Acestea includ construirea sau modernizarea unor noi centre pentru persoane adulte cu dizabilități, dar și centre pentru îngrijirea copiilor cu nevoi speciale. Un exemplu este Centrul de la Slătioara și reabilitarea Centrului Andreea din Râmnic.”

Mai mult, în curtea acestui centru, vom construi prima Școală Verde, pentru învățământul profesional special din județul Vâlcea, un proiect în care vom investi cca 10 milioane euro din fonduri europene.” Constantin RĂDULESCU, Candidat PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

COMANDAT DE PSD – ORGANIZATIA JUDETEANA VALCEA

Realizat de SC INFOTOUR SRL

CUI 21240002

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *