Nicolae Concioiu, victorie clară în Gușoeni

Gușoeni își păstrează primarul
Primarul Nicolae Concioiu, o poveste de succes marcată de devotament și viziune comunală

Nicolae Concioiu, primarul din Gușoeni, a fost ales din nou cu un scor de-a dreptul zdrobitor. Pe data de 9 iunie 2024, cetățenii comunei și-au pus din nou încrederea în el, iar scorul vorbește de la sine: 90,73%! Ghe. M. de la PNL, rivalul său, a rămas mult în urmă cu doar 9,27% din voturi.

„Mulțumesc cetățenilor pentru sprijinul acordat, procentul pe care mi l-au acordat de peste 90% este o responsabilitate și o promisiune din partea mea de a continua”, a spus primarul, evidențiindu-și sentimentele sincere de gratitudine și angajamentul pe care și-l reînnoiește față de comunitate.

De când e primar, Nicolae Concioiu s-a dedicat dezvoltării locale ca pe un proiect personal. Cu toată energia sa, s-a implicat în numeroase inițiative menite să îmbunătățească traiul locuitorilor. De la extinderea rețelelor de gaz și construcția de locuințe pentru tineri, până la viziunea sa de a aduce oameni noi și afaceri în comună, fiecare zi a fost o nouă provocare.

Acum, marele său proiect este rețeaua de apă și canalizare, care va prinde viață în curând. Finanțat cu 18 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny”, acesta va trasa noi direcții de dezvoltare în satele Spîrleni, Gușoeni, Măgureni, Gușoianca și Gușoenii. „Mulțumesc lui Dumnezeu că am prins fonduri pentru apă și canalizare prin PNI ‘Anghel Saligny’, pentru care acum suntem în plină execuție. Altfel, dacă nu eram incluși în master planul județului, am fi fost și astăzi cu un mare semn de întrebare”, a împărtășit Concioiu cu o doză de ușurare și optimism.

În plus, se pregătește să bată la ușa Ministerul Fondurilor Europene pentru noi fonduri, planificând să extindă aceste utilități vitale până la ultima casă din fiecare sat.

Așadar, Nicolae Concioiu nu doar că a câștigat inimile oamenilor din nou, dar are și planuri concrete pentru a le face viața mai bună. Gușoeniul pare să fie pe mâini bune, iar drumul spre progres și prosperitate este deja trasat sub ochii atenți și mâinile harnice ale primarului Concioiu.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *