Dumitru Ciorâcă a câștigat inimile cetățenilor cu o campanie curată și planuri mari pentru comuna sa

La Cernișoara Ciorâcă își păstrează mandatul

La Cernișoara, ziua de 9 iunie 2024 a fost una de sărbătoare pentru Dumitru Ciorâcă și echipa sa. Când urnele s-au închis, rezultatele au vorbit clar: Dumitru Ciorâcă, candidatul PSD, și-a asigurat al doilea mandat cu 59,69% din voturi, depășindu-și concurenții semnificativ. „Mulțumesc cetățenilor pentru sprijinul acordat. Sunt primarul tuturor și împreună vom continua dezvoltarea localității. Avem planuri, avem proiecte, am câștigat cu o campanie pozitivă și un program clar pentru comuna noastră. Sunt recunoscător pentru votul pe care l-am primit. Nu ne lăudăm cu reușita. Împreună am făcut și vom face mereu o echipă puternică, mereu în slujba cetățenilor”, a declarat primarul Ciorâcă în noaptea alegerilor.

Mandatul său precedent a fost marcat de progrese vizibile: opt kilometri de drumuri comunale au fost asfaltate, și patru noi poduri au fost ridicate, transformând radical infrastructura locală și facilitând transportul și accesul. Aceste realizări, finanțate prin fonduri guvernamentale, au pus Cernișoara pe harta dezvoltării locale.

În plus, primarul Ciorâcă nu se oprește aici. Are deja în vizor construirea altor două poduri  și continuarea asfaltării drumurilor comunale. Prin identificarea atentă a axelor și programelor viitoare de finanțare, fie ele europene sau guvernamentale, primarul vrea să asigure că fiecare colț al comunei va beneficia de infrastructura necesară.

Un alt proiect de succes din primul său mandat a fost accesarea a 8 milioane de lei prin intermediul unui program de cooperare elvețiano-român, care a permis modernizarea școlilor din satele Mădulari și Armășești, aducându-le la nivelul celor din mediul urban. Această investiție în educație demonstrează angajamentul primarului față de viitorul tinerilor din localitate.

Pe lângă acestea, primarul pune bazele pentru un alt proiect ambițios: extinderea sistemului de canalizare în Cernișoara. Documentația necesară este completată, și acum așteaptă doar deschiderea noilor axe de finanțare prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pentru a continua îmbunătățirile.

Astfel, Dumitru Ciorâcă își demonstrează nu doar capacitățile de lider, dar și viziunea sa pentru o așezare  modernă și conectată, pregătită să ofere locuitorilor săi nu doar un loc de trai, ci un loc unde administrația locală identifică fonduri pentru dezvoltarea comunei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *