Primarul Cernișoarei, Dumitru Ciorâcă, speră la o soluționare a crizei de apă și canalizare în noul mandat

Primarul Dumitru Ciorâcă începe al doilea mandat cu speranță și încredere în Dumnezeu

Pastorul Dumitru Ciorâcă, nou ales pentru un al doilea mandat de primar al comunei Cernișoara, a subliniat angajamentul său față de cetățeni și a evidențiat importanța continuării proiectelor de dezvoltare a așezării:

„Oamenii care nu te pot bate în campanie încearcă să te denigreze, dar ei au uitat că, în toate lucrurile, Dumnezeu, Tatăl nostru, are și primul și ultimul cuvânt. Cred că de această dată, toți cei care au lucrat într-un mod urât împotriva noastră în această campanie electorală, Dumnezeu le-a arătat că El nu trage la carul oamenilor răi, ci, dimpotrivă, apără pricina celor smeriți”, a declarat primarul.

Pastorul Ciorâcă a evidențiat că echipa sa s-a concentrat pe discuțiile cu oamenii despre realizările din mandatul anterior și planurile pentru viitor:  „Noi chiar ne-am văzut de treaba noastră, am discutat cu oamenii despre lucrurile pe care le-am realizat în acest mandat și despre proiectele pe care le avem în plan pentru următorul mandat. S-a terminat campania, s-au numărat voturile, am ieșit câștigători cu ajutorul lui Dumnezeu și acum ne așteaptă un al doilea mandat în care va trebui să ne ținem de cuvânt.”

Dumitru Ciorâcă:  ”Nevoia de apă și de canalizare mă secătuiește”

Primarul a accentuat nevoile esențiale ale comunității, subliniind importanța accesului la apă și canalizare. „Eu am încredere în Dumnezeu că mă va ajuta în continuare să duc la bun sfârșit ceea ce am deja în gândurile mele, pentru că ceea ce am în gândurile mele este nevoia cetățenilor. Nevoia de apă și de canalizare mă secătuiește și îmi dă o stare de neliniște, deoarece peste 15 kilometri nu avem apă și canalizare. Cred că acum Dumnezeu ne va ajuta, ceva trebuie să se întâmple și pentru noi, cetățenii acestei localități, care suferă de lipsa apei în orice anotimp al anului. Proiectul este în master planul județului de foarte mulți ani.”

Primarul a amintit și de succesul proiectelor anterioare, cum ar fi modernizarea școlilor, și a subliniat că va porni și în acest nou mandat cu aceeași speranță și încredere în Dumnezeu. „Așa am început când am demarat proiectul de modernizare al școlilor, când nu se identifica nicio posibilitate de accesare a fondurilor. Cu toate acestea, am pornit la drum fără a avea nimic decât speranță și încredere în Dumnezeu. Tot așa vom porni și acum, în al doilea mandat, cu speranță și încredere că Dumnezeu vede care este nevoia noastră, a cetățenilor din comuna Cernișoara: nevoia de apă și canalizare. Cred că vom reuși să realizăm și această mare nevoie a oamenilor, să avem și noi apă și canalizare”, a concluzionat primarul.

Reamintim că primarul localității Cernișoara, pastorul Dumitru Ciorâcă, a câștigat al doilea mandat din partea PSD, obținând 1.164 de voturi, adică 59,69% din totalul voturilor exprimate.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *