Toma Ciolacu este primarul care a demonstrat că își merită postul din fruntea Primăriei Stroești

Comuna Stroești: realizări și planuri ambițioase sub Toma Ciolacu

Toma Ciolacu a reușit să alinieze localitatea Stroești în rândul comunelor dezvoltate din județ în cele două mandate anterioare. Localnicii au apreciat eforturile sale și, pe 9 iunie 2024, l-au reales pentru un nou mandat de primar, cu 62,82% din voturi.

Realizări importante

Printre realizările notabile se numără extinderea sistemului de canalizare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Până acum, au fost finalizate 11 din cele 17 stații de pompare, rețeaua principală este operabilă și stația de epurare a fost construită. „Proiectul va fi complet finalizat anul viitor, oferind astfel un serviciu esențial pentru locuitorii comunei,” a declarat primarul Ciolacu.

Planuri pentru noul mandat

Primarul a anunțat planuri ambițioase pentru următorii patru ani, inclusiv forarea unuia sau a două puțuri de mare adâncime pentru modernizarea sistemului de apă. „Această investiție este crucială pentru reabilitarea urgentă a sistemului de apă,” a spus primarul Ciolacu.

De asemenea, Ciolacu a inițiat documentația pentru amenajarea unui parc fotovoltaic pe fostul teren de sport din satul Pojogi, care va acoperi o suprafață de 3.000 de metri pătrați. „Acest parc va genera economii semnificative la facturile de energie electrică, inclusiv pentru sistemul de apă și canalizare, iluminatul stradal și instituțiile publice. În lunile de vară, cheltuielile cu energia vor fi reduse la zero,” a explicat Ciolacu.

Servicii publice de calitate

Comuna Stroești se mândrește cu un sistem de apă administrat eficient de primărie, care deservește 1.400 de abonați. Tariful de 5 lei pe metru cub reflectă un model de administrare eficient. Primarul Ciolacu a reiterat angajamentul său pentru asigurarea unui serviciu de calitate pentru toți locuitorii.

Încrederea cetățenilor

Realegerea lui Toma Ciolacu ca primar al comunei Stroești subliniază încrederea cetățenilor în capacitatea sa de a continua proiectele de modernizare și dezvoltare a comunei. Cu un angajament ferm pentru îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor publice, Ciolacu promite să transforme comuna Stroești într-o așezare bine administrată în următorii patru ani.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *