Americanul Rashun Davis se alătură ”haitei”. CS Vâlcea 1924, cea mai activă echipă la transferuri

CS Vâlcea 1924 are parte de un nou transfer

Echipa masculină de baschet CS Vâlcea 1924 a anunțat transferul americanului Rashun Davis (30 de ani).

CS Vâlcea 1924 este cea mai activă echipă a Ligii Naționale de baschet pe piața transferurilor și a bifat o nouă achiziție în această vară. Vâlcenii îl adaugă pe americanul Rashun Davis în contingentul de baschetbaliști străini. În vârstă de 30 de ani, Davis măsoară 1.83 metri și evoluează pe postul de conducător de joc. El sosește la Vâlcea din campionatul Serbiei, unde a evoluat la Joker Sombor.

Jucătorul american a evoluat sezonul trecut în 20 de meciuri, în care a avut medii de 18.3 puncte, 4.3 recuperări și 5.2 pase decisive, cu procentaje de 51.4% din acțiune, 31.6% de la distanță și 82% de la linia de libere.

Rashun va fi la Vâlcea la al nouălea sezon la nivel de profesioniști. De-a lungul carierei sale, el a jucat pentru Lucenec, Rogaska Crystal, KK Kaposvari, HKK Siroki, OKK Sloboda Tuzla, SZTE Szedak, Ylli Therande și Joker Sombor.

Americanul este al doilea transfer al verii pentru echipa finanțată de Consiliul Județean, după pivotul naționalei României, Rareș Uță.  Echipa vâlceană a mai prelungit acordurile cu alți trei jucători români, Anton Rotaru, Nicu Ciucă și Radu Vîrnă, dar și cu italianul de origine nigeriană, Peter Olisemeka.

Echipa urmează să fie pregătită de Arturo Alvarez, iar fostul antrenor Hristu Șapera rămâne în ”haită” ca director tehnic. Din sezonul viitor, cu un lot mult îmbunătățit,  CS Vâlcea 1924 va ataca Top 8 în Liga Națională de baschet masculin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *