Brezoi – RENOVAREA MODERATA A CLADIRILOR PUBLICE SITUATE IN STR. LOTRULUI, PARC – ORAS BREZOI”

Comunicat de presă

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

Proiectul cu titlul „ RENOVAREA MODERATA A CLADIRILOR PUBLICE SITUATE IN STR. LOTRULUI, PARC – ORAS BREZOI este implementat de orașul Brezoi, conform contractului de finanțare nr.8611/21.01.2023, finanțat în cadrul Componentei 10 – Fondul Local; I.3 – Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale; Titlu apel: PNRR/2022/C10/I3, Runda 1.

 

Proiectul se derulează în perioada cuprinsă între 14.02.2023 și 14.08.2024.

 

Obiectivul proiectului il reprezinta renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

 

Rezultatele urmărite prin implementarea proiectului sunt următoarele:

  • modernizarea si reabilitarea moderata a cladirilor pentru a raspunde cerintelor legislative si reglementarilor tehnice valabile la acest moment, precum si cresterea performantei energetice a cladirilor;
  • reducerea cu minimum 30% a necesarului de energie primara.

 

Executia este in faza finala. Urmeaza doar montarea panourilor fotovoltaice si receptia finala, ce va avea loc pana la debutul lunii august. Reabilitarea energetică a cladirilor va avea rezultat reducerea costului utilităților. Sumele economisite rezultate ȋn urma reabilitării vor putea fi utilizate pentru acoperirea costurilor altor tipuri de inițiative conexe, pentru a spori calitatea furnizarii serviciilor administrative catre cetateni.

 

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei finantat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei”.

 

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.113.491,12 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 177.784,30 lei.

Persoană de contact: Berbece Rodica

www.primariabrezoi.ro

brezoi@vl.e-adm.ro

0250.778.240

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *