Brezoi vibrează pe ritmuri de blues, în ciuda restricțiilor de circulație

 

În perioada 16-21 iulie 2024, orașul Brezoi devine din nou epicentrul muzicii de calitate, găzduind o nouă ediție a Open Air Blues Festival. Pentru șase zile, mii de iubitori de blues se vor aduna la poalele Țurțudanului pentru a se bucura de concerte memorabile.

Din păcate, anul acesta festivalul coincide cu închiderea temporară a unei porțiuni din Defileul Oltului – DN7, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Între 8 iulie și 9 august, circulația pe un tronson de opt kilometri între satele Lazaret și Boița, județul Sibiu, este restricționată pe timpul zilei pentru lucrări la Autostrada Sibiu-Pitești.

Cu toate acestea, cei care vin din sudul țării nu vor fi afectați de aceste restricții, putând ajunge la festival pe DN7 fără probleme, atât ziua, cât și noaptea. De asemenea, accesul dinspre Obârșia Lotrului și zona Perișani-Racovița rămâne liber. Singurul inconvenient este pentru cei care călătoresc dinspre Sibiu, care vor trebui să circule noaptea sau să folosească rute alternative.

Robert Schell aduce inovații în Brezoi

Primăria Brezoi a transmis un mesaj clar, asigurând participanții că pot ajunge fără dificultăți din București, Craiova, Râmnicu Vâlcea și alte localități din sudul țării. Porțiunea restricționată nu afectează întregul Defileu al Oltului, așa cum mulți au înțeles eronat.

Decizia CNAIR de a restricționa circulația a creat îngrijorare, mai ales că această rută este crucială pentru legătura între Muntenia, Oltenia și Transilvania.

Pe lângă turiști, și navetiștii din zona montană a județului Vâlcea, care lucrează în Sibiu, sunt afectați de aceste restricții. Cu toate acestea, autoritățile locale, firmele și organizatorii festivalului colaborează pentru a minimiza impactul negativ asupra festivalului și locuitorilor.

Rămâne de văzut cum vor reuși iubitorii de blues să se adapteze noilor condiții, dar un lucru este cert: Open Air Blues Festival Brezoi promite să fie, și în acest an, o experiență de neuitat, pe ritmuri care vor răsuna în întreaga vale.

 

 

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *