Campionatul Naţional de judo Under 14 s-a disputat înperioada 21-22 aprilie, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea

356 de sportivi reprezentând 29 de cluburi din toată ţara au participat la finele săptămânii trecute la finalele Campionatului Naţional de judo Under 14.Organizatorii acestei competitiţii de anvergură au fost Asociaţia Judeţeana de judo (prin preşedintele Viorel Pană), Federaţia Română de Judo şi Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vâlcea.

Chimia Rm.Valcea a obţinut doua medalii de aur, prin Andrei Olaru la 66 kg (antrenor Ion Luciu) şi Teodor Olaru la +73 kg (antrenor Viorel Pană). Premierea a fost efectuată de primarul municipiului, Mircea Gutău, care a participat ca judoka la Olimpiada de la Moscova din 1980! În clasamentul pe echipe, Chimia a ocupat un meritoriu loc 4.

Cert este că această competiţie de judo a fost o reuşită şi a adus beneficii şi în turism, toate hotelurile şi pensiunile fiind ocupate în perioada turneului din Sala Sporturilor.

”A fost o competiţie ridicată din punct de vedere tehnic, cu sportivi foarte bine pregătiţi. Am primit mulţumiri din partea Federatiei Române de judo, prin secretarul general Gheorghe Savu, pentru modul în care s-a organizat acest Campionat Naţional. Aş vrea să mulţumesc Consiliului Local al Municipiului Rm.Vâlcea şi în special primarului Mircia Gutau, care ne-a sprijinit pentru organizarea acestei competitiţii. Vreau să mai mulţumesc Restaurantului Paradis pentru sprijinul acordat, DJTS Vâlcea prin directorul Bogdan Marinescu, presei şi teliviziunilor din Rm. Vâlcea care au stat alături de noi, dar şi tuturor celor implicaţi” a declarat Viorel Pană, preşedintele Asociaţiei Judeţene de judo.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *