Daca esti un sofer experimentat, stii deja ca accidentele nu pot fi prevenite intotdeauna, chiar daca masina ta este fiabila, iar tu esti responsabil si atent de fiecare data cand te urci la volan. In trafic, tot timpul se pot intampla lucruri neprevazute, motiv pentru care este timpul sa-ti iei o masura de precautie viabila.

Incheie o polita de asigurare CASCO Masina Mea la Gothaer si luna aceasta beneficiezi de o reducere de 20% la prima de asigurare. Oferta este valabila pentru persoanele fizice care detin un autoturism marca Toyota, Mercedes Benz, Land Rover, Skoda, BMW, Mini, Volkswagen sau Volvo in valoare de maximum 80.000 de euro.

 

Ce beneficii include oferta si cum poate fi accesata?

Iata ce avantaje prezinta achizitionarea unei polite de asigurare Casco Masina Mea:

  • Vei avea parte de 3 tipuri de acoperiri esentiale: avarii, furt si vandalism, autori necunoscuti si animale;
  • Nu exista restrictii in ceea ce priveste nivelul fransizelor inscrise in polita;
  • Poti solicita oferta direct din sediile Gothaer, insa aceasta este disponibila si online, accesand gothaer.ro.
  • Pentru mai multe detalii, Regulamentul Campaniei poate fi consultat in toate sediile Gothaer, precum si pe site-ul companiei, aici.

 

De ce ai nevoie de o polita de asigurare CASCO?

In vreme ce unii soferi se limiteaza doar la polita obligatorie prin lege, altii gandesc in perspectiva si aleg CASCO, un pachet de asigurare auto complex, ce le ofera un grad de acoperire mai mare.

Iata cateva motive pentru care sa alegi polita de asigurare CASCO Masina Mea de la Gothaer:

  • Beneficiezi de un nivel mare de acoperire: avarii (loviri, ciocniri, zgarieturi, pagube produse in urma unui accident rutier, derapari, rasturnari ale autovehiculului, fenomene atmosferice sau calamitati naturale), furt, vandalism, autori necunoscuti si animale, roti, apa la motor, circulatia in afara drumurilor publice;
  • Flexibilitate – poti opta pentru un pachet de asigurare personalizat, calculandu-ti singur  pretul aici, in conformitate cu specificatiile autovehiculului tau;
  • Ai parte de oferte exceptionale in cazul avarierii masinii. Gothaer iti pune la dispozitie o masina la schimb, pe care o poti folosi pe toata perioada reparatiei;
  • Beneficiezi de acoperiri incluse GRATUIT: Gothaer poate oferi asistenta in ceea ce priveste acoperirea daunelor pentru alti soferi, cu acceptul persoanei asigurate, despagubire in cazul regresiei RCA fara aplicarea fransizei, pagube la suprafetele vitrate, pierderea/furtul cheilor, decontarea cheltuielilor cu Asistenta Rutiera, acoperire valabila pe tot teritoriul Europei.

Nu rata oferta acestei luni! Alege polita de asigurare Casco Masina Mea de la Gothaer si economisesti 20% din prima de asigurare.

Apeleaza cu incredere la Gothaer si vei avea parte de promptitudine, servicii de inalta calitate si preturi competitive la toate politele de asigurare de care ai nevoie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *