HCM Râmnicu Vâlcea debutează în noul sezon al Ligii Naţionale marţi (ora 19.30), la Braşov, unde înfruntă Corona.

Corona Braşov şi HCM Rm.Vâlcea sunt două din echipele cele mai active pe piaţa transferurilor în această vară. Cu loturi mult schimbate faţă de sezonul trecut, cu alţi antrenori pe bancă, Buceschi respectiv Roşca, Braşovul şi Vâlcea îşi propun revenirea în cupele europene. ţintarul a făcut ca două din forţele Ligii Naţionale să se confrunte chiar în prima etapă, iar jocul de marţi este deschis oricărui rezultat. Suporterii echipei vâlcene vor avea ocazia să urmărească jocul marţi, de la ora 19.30, la cele două televiziuni care vor transmite în direct partida, Digi Sport şi Dolce Sport.

Din echipa vâlceană vor lipsi la acest prim joc Alicia Fraga şi Ana Maria Tănasie, nerefăcute încă după operaţii de ligamente, dar antrenorul Aurelian Roşca are la dispoziţie un lot stufos, din care poate alege cele mai în formă jucătoare.

La prima vedere, CSM Bucureşti nu are nici în acest sezon un adversar pe măsură  în lupta pentru titlu, iar pentru locurile de cupe europene se bat SCM Craiova, Corona Braşov, HCM Rm.Vâlcea, poate şi Dunărea Brăila şi HC Zalău.

Pentru HCM, primul joc pe teren propriu este programat pe data de 10 septembrie (ora 16.00), în Sala Sporturilor Traian, contra SCM Craiova, într-un joc contând pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale.

 

Corona Braşov – HCM Rm.Vâlcea

Sala Sporturilor Dumitru Colibaşi, marţi – ora 19,30

Corona: Hoşu, Mârcă – Chiricuţă, Hotea, L.Popa, Bucur, Tătar, Tomescu, Ciuciulete, E.Buceschi, Cozma, Bloj, Tiron, S.Târcă, Chiper, M.Neagu. Antrenor: Costică Buceschi.

HCM: Blazek, Razum, Nanu – Lopez, Badea, Mitrache, Vasileuskaya, Beleska, Glibko, Gavrilă, Craiu, Băcăoanu, Vukcevic, Adespii, Krnic, Khouildi, Florica, Stoicănescu. Antrenor: Aurelian Roşca

 

PROGRAM ETAPA I:

CSM Roman – HC Zalău (3 septembrie)

Rapid Bucureşti – CSM Slatina (3 septembrie)

Corona Braşov – HCM Rm. Vâlcea (5 septembrie)

SCM Craiova – CSM Bistriţa (6 septembrie)

Unirea Slobozia – CSM Bucureşti (6 septembrie)

Măgura Cisnădie – U Cluj Napoca (6 septembrie)

Danubius Galaţi – Dunărea Brăila (6 septembrie)

 

România-Austria se joacă pe 27 septembrie, la Vâlcea!

Partida de debut a naţionalei feminine în preliminariile Campionatului European –Franţa 2018, România – Austria se va disputa pe data de 27 septembrie (ora 19.00), în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. Anunţul a fost făpcut chiar de primarul municipiului Rm.Vâlcea, Mircia Gutău.  ”Este unul din meciurile foarte importante ale naţionalei pentru calificarea la Euro. Am intrat într-un parteneriat cu Federaţia, vom asigura o cotă parte de finanţare a meciului, astfel ca Râmnicu Vâlcea să fie cunoscut pe plan naţional şi internaţional. Cu acest prilej va fi publicitate mare pe TVR 1” a anunţat primarul Mircia Gutău.

România este  în Grupa a IV-a a preliminariilor Campionatului European de handbal feminin – EURO 2018, alături de Rusia, Austria şi Portugalia. Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct la Europeanul din Franţa. Rămâne de văzut dacă selecţionerul ”tricolorelor”, Martin Ambros va convoca şi o jucătoare de la HCM pentru partida cu Austria, Flori Craiu fiind prezentă la ultimele acţiuni.

Biletele pentru jocul România – Austria s-au pus deja în vânzare pe siteul www.eventim.ro, preţul unui tichet de acces fiind 25 de lei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *