SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat sâmbătă partidele din etapa a VIII-a a Seriei 9 preliminare din Campionatului Na?ional de juniori republicani, contra LPS Slatina.

La juniori republicani A, echipa antrenată de Cristi Bora a câştigat  cu 2-1 partida cu LPS şi rămâne la egalitate de puncte cu  CSS Slatina, dar are avantajul meciurilor directe. Cum mai sunt doar două etape până la finele seriei preliminare Under 19,  echipa lui Cristi Bora are şanse mari de calificare în faza următoare, totul urmând a fi decis în ultima etapă, la Slatina.

La juniori republicani B, echipa lui Ştefan Nanu s-a impus în disputa cu LPS cu 6-0 şi este lider în serie, având şase  puncte avans fa?ă de  CSS Slatina.  Astfel, cu două etape înaintea finalului Seriei 9 la Under 17, SCM Rm.Vâlcea este 99% calificată mai departe.

Conform noului sistem al Campionatului Na?ional de juniori republicani A şi B, doar prima clasată din seriile zonale vor merge mai departe, la Turneul Elitelor, care va cuprinde 20 echipe, împăr?ite în două serii.  Echipele clasate pe locurile 2-6 în faza preliminară vor participa între 14 octombrie 2017 şi 05 mai 2018 la faza regulară, unde se vor forma 10 serii a câte 10 echipe.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *