Liderul din Seria C4,  ACS Șirineasa s-a reunit săptămâna trecută în Valea Jiului și a păstrat în lot trei vâlceni.

Față de lotul care a încheiat cu brio turul în Valea Jiului, au părăsit echipa câțiva vâlceni: Florin Costea, Bogdan Lăzărescu, Florian Pârvu, Ovidiu Popescu, dar și antrenorul Gabi Mangalagiu, cel care a început proiectul în vara trecută, obținând rezultate excelente.  De asemenea, nu a continuat nici antrenorul cu portarii Robert Tufiși, care a fost în staff în ultimele meciuri din tur.

Continuă însă în Valea Jiului căpitanul Lucian Iordache, Raul Horumbă și Octavian Vasile, trei jucători importanți pentru echipă în prima parte a campionatului. A semnat cu Șirineasa și un alt vâlcean, portarul Alex Marinoiu, însă acesta nu va evolua deocamdată decât la echipa de juniori.

Cea mai bună veste a iernii pentru echipa sponsorizată de firma ”Succes” este victoria la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, în procesul intentat de CSM Școlar Reșița, care contestase dreptul de legitimare al jucătorilor.

Șirineasa a perfectat deja trei transferuri importante, fundașul Ionuț Neag, care a evoluat cu doi ani în urmă și la Vâlcea, portarul Alin Sălăjan (Voința Săelele), mijlocașul Marian Stoenac (Juventus București), dar și atacantul Gueye Mansour. Senegalezul are 32 de ani și va locui chiar la Râmnicu Vâlcea, alături de una din nevestele sale, Ramona Popa, cu care are un băiețel, pe Mouhamed, care este legitimat la juniorii lui Hidro.

Formația din Valea Jiului a câștigat primul amical al iernii, vineri, în  deplasare, 2-1 cu Petrolul Bustuchin (Liga 4 Gorj), meci în care Iordache, Horumbă și Vasile au fost titulari.

ACS Șirineasa a terminat turul neînvinsă, acumulând 36 de puncte, cu 7 puncte peste a doua clasată, CS U II Craiova și 9 puncte peste principala contracandidată, CSM Școlar Reșița. Astfel, echipa pregătită de Dan Vasilică este principala favorită din Seria C4 la promovarea în eșalonul secund.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *