Înscrierile se pot face online sau la sediul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB)

Vă puteţi înscrie la oricare dintre următoarele facultăţi: Facultatea de Construcţii Civile, Industriale şi Agricole, Facultatea de Geodezie, Facultatea de Hidrotehnică, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri, Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, Facultatea de Utilaj Tehnologic sau la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine.

Algoritmul de admitere este unul adaptabil: prima specializare aleasă este cea principală, iar celelalte specializări sunt utilizate dacă nu eşti declarat admis la specializarea principală, caz în care se vor evalua următoarele în ordinea specificată. Universitatea permite selectarea unor specializări dintr-un singur domeniu. Dacă ai absolvit o altă facultate la BUGET şi doreşti să mai studiezi un program la UTCB, ai opţiunea de a studia cu TAXĂ.

După afişarea rezultatelor concursului, în termen de trei zile lucrătoare, candidaţii care s-au înscris online şi au câştigat un loc subvenţionat de la buget trebuie să depună la secretariat diploma de bacalaureat în original, pentru a confirma ocuparea locului. În caz contrar locul nu se validează şi se scoate din nou la concurs. Candidaţii care obţin locuri cu taxă pot depune doar copii legalizate ale diplomei, în situaţia în care studentul urmează simultan o altă facultate.

Pe www.utcb.ro puteţi citi informaţii complete despre oferta educaţională şi facilităţile oferite de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Pentru înscrieri la această universitate vă invităm să accesaţi site-ul universităţii, www.utcb.ro sau http://www.admitereonline.ro/utcb.

 

Sursa informaţiilor: www.utcb.ro, www.adminitereonline.ro.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *