Sa devii mama este cel mai minunat lucru pentru orice femeie. Dupa nasterea celui mic,majoritatea mamelor raman in trend postand poze cu micutul pe retelele de socializare,ilustrand fiecare moment important.Primul zambet,primul dintisor,primii pasi,prima excursie si lista poate continua. O mama moderna va cauta mereu metode prin care sa ofere stil momentelor petrecute cu copilul si va fi mereu in pas cu ultimele tendinte in moda. De asemenea,alege sa iasa in evidenta prin stilul vestimentar,alegand tinute chic,cat mai cool pentru o silueta de viitoare mamica.

Asa ca,de indata ce s-a anuntat venirea micutului pe lume, incep pregatirile dar si grijile legate de garderoba,de cum vei arata cu burtica,ce haine trebuie sa porti,astfel incat sa fie cat mai comode dar,in acelasi timp,in pas cu moda!

 

Ce haine poarta mamele cool?

Indiferent ca esti adepta stilului sport,elegant sau minimalist,trebuie sa ai mereu in dotare simtul estetic. Avand in vedere rolul pe care il joci in fiecare zi,si acela de mama,este esential sa te simti cat mai confortabil ,dar sa nu uitam de micile detalii care te pot face sa te simti speciala. Indiferent ca mergi la o petrecere,in parc cu cel mic sau chiar la birou,hainele in care tu te simti cel mai confortabil sunt cele care te scot in evidenta. Orice stil vei adopta,fie ca alegi o rochie inflorata care sa iti dea un plus de culoare sau o camasa simpla si o pereche de blugi,exista o varietate de haine pentru alaptare de unde poti sa alegi. Asa ca nu iti face griji ca nu vei gasi ceva pe gustul tau!

Orice mama isi doreste sa se simta cat mai conectata cu micutul si mereu cat mai aproape de el.Ei bine,o mama trendy cu siguranta va cauta sa isi imbrace copilul asemanator propriului stil.Asa ca,fie ca are baiat sau fetita,din garderoba ei nu va lipsi cel putin o tinuta identica cu a copilului ei. Arunca o privire peste colectiile de haine de la Mamboutique si vei gasi cateva variante de tinute asortate pentru tine si copilul tau!

Probabil ai vazut macar o data in viata ta pe strada o gravida purtand un tricou cu un mesaj mare si clar pe burtica.Tricourile cu mesaje si ilustratii sunt in trend si reprezinta o varianta casual si comoda.Asa ca,cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta!

 

Imbina utilul cu placutul

Mamele trendy vor fi mereu la curent cu noutatile si nu vor astepta ca micutul lor sa creasca pentru a face ceva in acest sens,ci ii vor oferi conditii cat mai bune ,intr-un mediu cat mai placut si confortabil.Mai ales ca,mama moderna isi ia copilul peste tot:la coafor,la cumparaturi,chiar si la birou! Carutul a devenit demodat ,asa ca isi va transporta copilul prin diverse metode precum esarfe colorate,sling,wrap,ham,etc. Unele accesorii over-size precum plase textile sau genti special concepute pentru a fi cat mai comode si incapatoare ,te vor ajuta sa transporti cu tine o mare parte din lucrurile copilului si iti vor completa tinut in acelasi timp.

Nu in cele din urma,adauga stilului tau optimism si voie buna!O mama trendy se va concentra asupra dezvoltarii ei si dezvoltarii armonioasa a copilului,pentru a-i oferi un bun exemplu de viata.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *