Flacăra Horezu nu se dezminte şi reuşeşte o nouă victorie în Liga a III-a, 2-0 în deplasare cu „satelitul” de la Voluntari.

Horezu a reuşit cea de-a doua victorie consecutivă în campionat, 2-0 cu Voluntari II, prin reuşitele atacantului Ionuţ Neamţu. După o primă  parte echilibrată, Flacăra a controlat repriza secundă. În prim plan a ieşit atacantul Ionuţ Gonzalez Neamţu, intrat pe teren în minutul 65.

Vâlcenii au deschis scorul în minutul 75, când Adi Popa a pasat decisiv pentru Ionuţ Neamtu, atacantul a preluat pe lângă fundaşii adverşi şi a marcat.

În minutul 81, după un corner, mingea a ajuns la Neamţu, acesta a tras din întoarcere, mingea a fost uşor deviată şi a ajuns în plasă. Astfel, horezenii au obţinut o altă victorie preţioasă, 2-0, al doilea succes în deplasare din acest sezon.

Antrenorul -jucător Adrian Popa are toate motivele să fie mulţumit, după un strat excelent de sezon. „Felicit băieţii pentru cum au muncit şi s-au implicat şi pentru evoluţia avută.  Ne vedem de treaba noastră, ne pregătim în continuare şi vrem să rămânem concentraţi, să avem evoluţii bune în continuare” a anunţat Adrian Popa.

Flacăra Horezu: R. Popa – Samson, C. Dinu, Cr. Munteanu, Bîrzichie – Olteanu, Bobină (Bălan 82) – Ad. Popa, Nistor (Georgescu 46), Neacşu  – Cioablă (Neamţu 65). Antrenor: Adrian Popa

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *