Preșcolarii din Băbeni vor învăța, de astăzi, în casă nouă. A fost inaugurată grădinița de la Valea Mare

Astăzi, 13 decembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a răspunsinvitaţiei primarului oraşului Băbeni, Bogdan Ştefan, de a participa lainaugurarea Grădiniţei cu Program Normal – Valea Mare, care va funcţiona încadrul Şcolii Gimnaziale din satul Valea Mare, oraşul Băbeni. 
Noua investiţie, în valoare de 1,1 milioane lei, a fost finanţată prinProgramul Naţional de Dezvoltare Locală şi va oferi comunităţii locale ogrădiniţă nouă, cu trei săli de grupă, undemicii preşcolari se vor bucura de un mediu adecvat pentru dezvoltarea lorintelectuală.

„Mi-a făcut o deosebită plăceresă tai, împreună cu primarul Oraşului Băbeni, Bogdan Ştefan, şi directorulŞcolii Gimnaziale, doamna Mihaela Cherete, panglica inaugurală a acestei investiţii, care iată, le aduce copiilor de vârstă preşcolară o grădiniţă nouăşi frumoasă, în care să se bucure de confort şi de educaţia de care au nevoie. Bucuria mea de a inaugura o investiţie nouă în oraşul Băbeni, deosebit de utilăcomunităţii locale, este dublată de cea a beneficiarilor ei, copiii care vor frecventa această grădiniţă. Îl felicit, cu sinceritate, pe domnul primarpentru implicarea sa în realizarea acestui obiectiv de investiţii şi îi urezmult succes în proiectele sale viitoare. Celor mici, le urez să crească frumosşi sănătoşi în noua lor grădiniţă şi să le aducă multe bucurii părinţilor şieducatorilor care contribuie la formarea lor.” – Constantin Rădulescu,Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea. (R.B.)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *