Horezu, ghinionistă la penalty-uri

Flacăra Horezu s-a jucat cu ocaziile şi s-a întors doar cu o remiză de la Ghiroda şi Giarmata Vii.

Vâlcenii au controlat debutul jocului din deplasarea de la Ghiroda şi Giarmata Vii, dar, treptat, meciul s-a echilibrat. În minutul 38, timişenii au obţinut un penalty, după intervenţia lui Dinu asupra lui Budur. Portarul Robert Popa a parat în primă fază execuţia lui Baranyi, dar, aflat pe fază, Herci a reuşit să înscrie pentru 1-0.

În partea secundă, Flacăra a asediat poarta gazdelor, dar s-a lovit de inspiraţia portarului Barbu, care  a avut mai multe intervenţii salvatoare. În minutul 55, Simeanu a fost faultat în careu de portarul Barbu, dar tot tânărul goalkeeper al timişenilor a respins în corner şutul lui Cristi Munteanu de la punctul cu var. Insistenţele vâlcenilor s-au concretizat abia în minutul 86,  când Adi Popa a bătut bine o lovitură liberă, Barbu a scos de la vinclu, dar Adi Stănică a fost pe fază şi a marcat din apropiere pentru 1-1 final.  În prelungiri, în cel de-al treilea minut adițional, oaspeţii ar fi putut înscrie din nou, astfel încât să plece cu toate cele trei puncte, dar același Stănică nu l-a putut învinge pe Barbu de la nici 6 metri, acesta respingând miraculos cu piciorul un gol ca şi făcut.

Flacăra n-a prea adus multe puncte de pe terenuri adverse, acesta fiind doar al treilea în ultimele 7 ieșiri. După 1-1 la Ghiroda, Flacăra a rămas pe locul 5 şi nu poate depăşi această poziţie nici dacă câştigă ultimul meci al anului, derby-ul vâlcean cu Dăeşti.  De remarcat cu golgheterul Gueye Mansour a fost suspendat trei etape pentru injurii la adresa arbitrului de la Pecica şi va lipsi şi vineri, la meciul cu Viitorul.

Adi Popa: „Păcat că nu am câştigat”

Antrenorul-jucător Adrian Popa este nemulţumit că echipa sa nu concretizează ocaziile pe care şi le creează. ”Ne doream mai mult, am avut ocazii, din păcate nu am reuşit mai mult. Cei de la Ghiroda au o echipă bună, s-au apărat şi pe contraatac puteau să înscrie. Mulţumesc colegilor mei că am reuşit să egalăm după ce am fost conduşi, le mulţumesc  pentru efortul depus, pentru dăruirea de care au dat dovadă. Și pot spune că au muncit foarte mult! Dar ne-a lipsit Mansour, e un jucător important” a declarat Adi Popa.

Ghiroda – Flacăra Horezu 1-1 (1-0)

Au marcat Herci 38 / Stănică 86

Ghiroda: Barbu – Semeniuc (Şofran 61), Bocşan, Goţa, Sabău – Mancaş, Poparadu (Jichici 84), Herci, Ghinescu (Liuba 77) – Budur (Ţugui 89), Baranyi. Antrenor: Vlad Bura.

Flacăra: R. Popa – Bălan, Cr. Munteanu, Dinu, Samson – Precup, Simeanu (Nuţă 85) – Stănică, S.Preda, Georgescu – Ad.Popa. Antrenor: Adrian Popa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *