La Popeşti,  primarul Aurora Măgură îi ajută pe cetăţeni să treacă mai uşor peste criză

În localitatea Popeşti, primarul Aurora Măgurăa organizatîntreg aparatul administrativ în ceea ce priveşte monitorizarea celor aflați în izolare şi îi ajută în procurarea alimentelor necesare şi medicamentelor. Primăria sprijină persoanelepeste 65 de ani carenu au nici un sprijin.Primarul Aurora Măgurăle transmite localnicilor că nu sunt motive de îngrijorare, să respecte ordonanţele militare şi să stea acasă:

„La Popeşti este linişte, cetăţeniiau înţeles situaţia şi au reacţionat pozitiv. Partea bunăeste că,împreună cu medicul de familie şi poliţia,am gestionat destul de binesituaţia, inclusiv cu persoanele aflate în izolare, unde au fost 43 de persoane , care nu ne-au creat probleme, iar restul vor ieşi în aceste zile. Îi ajut pe cetăţeni să treacă mai uşor peste acest eveniment, personal am trecut pe la fiecare pe acasă şi am stat de vorbă cu ei,le-am prezentat situaţia, iar în fiecare zi feteledin primărie merg în sat, fiindcănoi le-am dat măşti şi declaraţii. Acest lucru a fost posibil fiindcă avem o relaţie foarte bună cu medicul de familie şi cu poliţia din sat”, ne-a informat primarul localităţii Popeşti,Aurora Măgură.

În localitate se lucrează, cu măsurile de protecţiede rigoare, la extinderea reţelei de canalizare. Este singura lucrare care se executăîn localitate: „Aşteptăm să se sfârşească această perioadăpentru a trece la demararea altor noi proiecte pe care le avem în plan”, a precizatAurora Măgură, primarul localităţii Popeşti.

Cu ocazia sărbătorilor pascale le transmit tuturor cetăţenilor sănătate şi sunt convinsă că doar uniţi şi încrezători în viitor vom ieşi întăriţi din această greaîncercare”, Aurora Măgură, primarul localităţii Popeşti.

Claudia Şchiopu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *