Impozitele și taxele se pot achita online la Primăria orașului Călimăneșt

Autoritățile locale încurajează plata online a taxelor și impozitelor, evidențiind avantajele acestei metode.

Pentru reducerea cozilor la plata taxelor și impozitelor, Primăria orașului Călimănești s-a înregistrat  în Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar.

Acest sistem permite persoanelor fizice și juridice plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Național pentru Managementul Societății Informaționale, a obligațiilor fiscale locale existente.

Site-ul www.ghiseul.ro este securizat la înalte standarde privind tranzacționarea pe bază de carduri bancare.

 SNEP este dedicat în acest moment PF, PFA şi PJ.

Prin SNEP se pot achita impozite şi taxe, precum și amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice.

Astfel, cetățenii orașului Călimănești sau alte persoane fizice sau juridice care au stabilite obligațiilor fiscale locale le pot achita online prin intermediul SNEP, accesând www.ghiseul.ro de pe orice browser uzual cu interfață grafică cu utilizatorul, ce rulează pe platforme desktop sau mobile sau Ghiseul.ro aflat în partea dreaptă a paginii web a Primăriei orașului Călimănești (www.primaria-calimanesti.ro).

Datele de acces pot fi solicitate online, folosind cardul bancar, doar de către persoane fizice.

Pentru plata amenzilor nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă).

Puteți plăti fără autentificare taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Pentru obținerea datelor de acces în calitate de persoană juridică (plata taxelor și impozitelor locale) contactați Serviciul impozite și taxe din cadrul Primăriei orașului Călimănești, la telefon 0250/751063.

În cazul în care deţineţi bunuri mobile sau imobile în mai multe localităţi, oricare dintre acestea vă poate pune la dispoziţie datele de acces în Ghişeul.ro.
Odată eliberate datele de acces de către o instituţie publică nu mai puteţi apela la o altă instituţie publică pentru o nouă eliberare.

Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site.

Pentru alte detalii de utilizare a sistemului, puteți descărca Manualul de utilizare de pe Ghiseul.ro, din Secțiunea “Întrebări frecvente” – “3. Cum pot afla detalii despre modul de utilizare al sistemului? ” – “Descarcă Manualul de utilizare”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *