Primarul  localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, își felicită elevii și profesorii pentru rezultate

Primarul localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, i-a felicitat printr-un mesaj pe toți elevii și profesorii pentru rezultatele obținute la Evaluare Naţională 2020

„”Determinare, motivaţie, sârguință, inteligenţă, devotament, lacrimi uneori, multă bucurie azi! Școala Păuşeşti Otăsău, al treilea an consecutiv în primele cinci din județ, lăsând în spate, multe şcoli cu renume din județ! Singura medie de 10, pentru un elev care studiază la o școala din mediul rural, la acest examen județean. Suntem singura administrație locală, care a acordat burse şcolare de merit, burse sociale, burse de studiu, iar  rezultatele sunt la superlativ. Felicitări domnilor profesori, adevărați dascăli, elevilor, părinților, consilierilor locali ! Toți meritați, plecăciunile mele! Vacanța plăcută tuturor! Drum bun la liceu, dragilor! Va aşteptăm la toamnă, pe ceilalți elevi, cu alte surprize plăcute!”, primarul localităţii Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan.  

La Păuşeşti Otăsău, profesorii constructivi creează experienţe bogate în sens şi oportunităţi de învăţare

În ultimii doi ani, elevii de la Școala Gimnazială Păușești – Otăsău au obținut rezultate remarcabile la examenul de Evaluare Națională, fiindcă aici,  profesorii practică „predatul” care transformă, care schimbă oameni privind modalitatea în care ei se vor implica şi contribui la o lumea mai mare.

„”Promoția 2018 a obținut media 7.80 – ocupând locul 6 pe județ, promoția 2019 a obținut media 7.87-ocupând locul 4 pe județ. Astăzi, am bucuria și mă simt onorat să vă comunic faptul că anul acesta au susținut examenul de evaluare 20 de candidați, obținând media 7.75 după cum urmează:

– o medie de 10;

– 3 medii între 9 și 10;

– 7 medii între 8 și 9;

– 4 medii între 7 și 8.

Felicit colectivul de cadre didactice de la Școala Gimnazială Păușești-Otăsău (educatoare, învățători, profesori) pentru rezultatele obținute, elevii pentru efortul depus și părinții pentru susținere și implicare. De asemenea, felicit și mulțumesc pentru implicare atât domnului primar Avan Cătălin cât și domnilor consilieri locali care au acordat sumele necesare pentru dotarea și modernizarea unităților de învățământ cât și acordarea de burse școlare pentru motivarea elevilor.Doresc mult succes pe viitor absolvenților și multă sănătate tuturor celor implicați în actul educațional”, directorul Școlii Gimnaziale Păușești-Otăsău, Cristian Nicolae Fota.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *