Restart în Treapt

Flacăra Horezu se reuneşte luni, 6 iulie, în Treapt, când se reiau pregătirile pentru noul sezon.

Pe parcursul acestei săptămâni, conducerea clubului din Treapt a purtat discuţii cu jucătorii, pentru renegocierea contractelor. Cum se ştie, bugetul de salarii a fost diminuat, astfel că s-a discutat cu toţi jucătorii o reducere a salariilor cu circa 15%. Majoritatea jucătorilor de bază, Adrian Popa, Cristi Munteanu, Gabi Precup (FOTO), Alex Cioablă, Radu Georgescu, Adi Stănică, Raul Nistor sau tineri precum Denis Vlădoi, Ionuţ Simeanu, Emilian Bîrzichie sau Sebastian Preda şi-au dat deja acordul să continue la Horezu.

Deocamdată, singura plecare certă este cea a lui Robi Popa la FC U Craiova, iar juniorul Nuţă este plecat în Germania, pentru a da probe, iar situaţia sa este incertă. În plus, Horezu are un grup de juniori împrumutaţi, astfel că Olteanu, Bălan, Grosu sau Mihăescu sunt condiţionaţi de cluburile de care aparţin, dar sunt şanse mari ca ei să continue la Horezu.

Flacăra caută pe parcursul acestei săptămâni  să îşi completeze lotul cu câţiva juniori şi un portar. Echipa din Treapt  şi-a fixat amicale cu FC U Craiova şi Unirea Bascov.

Antrenorul-jucător Adrian Popa este mulţumit că va conta în mare măsură pe acelaşi lot. „Ne bazăm pe acelaşi grup, marea majoritate a băieţilor a acceptat noile condiţii, au prelungit şi ne bucurăm că au înţeles situaţia. Jucătorii  au dat dovadă că au caracter, iubesc acest club şi merită tot respectul pentru ce au realizat aici. Ei doresc să facă parte din acest grup în continuare, chiar şi în noile condiţii financiare” a anunţat Adrian Popa. Astfel jucătorii Flacărei se vor antrena în grupuri de câte 10 jucători, respectând normele impuse de MTS şi FRF.

Primarul Sărdărescu cere întinerirea lotului

Edilul din Horezu, Nicolae Sărdărescu a anunţat că a cerut conducerii tehnice întinerirea lotului. „Vin toţi jucătorii la reunire şi vom mai discuta cu ei, cu o mare parte am stabilit deja telefonic. Tot nucleul jucătorilor din Horezu rămâne! Dacă vor mai fi jucători care vor să plece, avem suficiente soluţii de înlocuire, vom face şi un trial pentru juniori. Echipa nu slăbeşte în niciun caz, ci ne vom întări. Vrem să coborâm media de vârstă, lângă câţiva jucători cu experienţă să avem jucători sub 20 de ani. Interesul meu este să facem o echipă cât mai puternică, astfel ca peste trei ani să intrăm în Liga a II-a. În plus, ne schimbăm şi politica, nu mai mergem pe jucători împrumutaţi pe care noi să îi creştem şi apoi să plece, vrem jucători care vor performanţă şi care să fie ai noştri. Sper să revenim şi în seria veche şi să scăpăm de acele deplasări foarte lungi, care ne-au afectat şi bugetul” a declarat Nicolae Sărdărescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *