Comuna Dănicei va avea cel mai modern cămin cultural din judeţ

Primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci, a anunțat că în centrul localităţii  va fi construit un cămin cultural nou. Investiția este extrem de importantă pentru comunitatea din Dănicei fiind cerută cu insistență de administraţia locală  în ultimii ani.  Dumitru Pirneci a precizat că proiectul va fi realizat prin Compania Națională de Investiții, care a finalizat etapa de licitație, iar  astăzi, 31 iulie 2020,  a fost desemnat câștigătorul privind construirea acestui obiectiv.  Pe de altă parte, primarul din Dănicei a mai spus că tot la CNI mai are depuse o serie de proiecte  pentru modernizarea localităţii:

„”De mai bine de 2 ani de când lucram la acest proiectul de „Construire  Cămin  Cultural”,  în comuna Dănicei, astăzi, 31 iulie 2020,  am aflat vestea cea mare de la Compania Naţională de Investiții care ne-a informat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea acestui obiectiv. Prin urmare,   în cel mai scurt timp se va da ordinul de începere a lucrărilor pentru unul dintre cele mai moderne cămine culturale din această zonă. Dragii mei concetățenii, proiecte ca acesta vor mai fi, deja mai lucram la încă 2 proiecte prin Compania Naţională de Investiți fiind vorba de  proiectul privind construirea unei primării și modernizarea drumuri locale la care suntem într-un stadiu avansat. Aceste proiecte sunt grele,  complexe şi  necesită multă pricepere și mult efort, dar când știi că lupți pentru oamenii la care ții ca la propria familie,  nimic nu-i prea greu” ”, a afirmat primarul Dumitru Pirneci

Primarul comunei Dănicei, Dumitru Pirneci, spune că principalele obiective pentru acest mandat se referă la înfiinţare sistemului de gaze, asfaltarea drumurilor comunale, extinderea sistemului de canalizare în toată localitatea, o nouă primărie, dar şi  construirea acesti cămin cultural nou, imobil care va adăposti activităţile culturale şi toate manifestările dedicate comunităţii. Localitatea nu are cămin cultural până la această dată, dar primarul şi-a propus să realizeze la Dănicei cel mai impunător cămin cultural din judeţ, în zona centrală a localităţii. Construcţia va fi una impunătoare, va avea 1700 de metri pătraţi construiţi şi o capacitate de 600 de persoane.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *