Minerul Costești va juca la Liga a III-a!

Federația Română a invitat azi Minerul Costești să participe la Liga a III-a, iar campioana județeană din Vâlcea a acceptat să urce în eșalonul superior.

Echipa devenită vedetă pe plan național după ce a ratat disputarea ”barajului” cu Potcoava pentru că a efectuat teste de sânge în loc de RT-PCR, Minerul Costești (Vâlcea) a fost invitată azi de FRF la Liga a III-a. Campioana județului Vâlcea  a beneficiat de șansa nesperată de mărire a numărului de echipe la Liga a III-a și a început de azi munca pentru a depune dosarul de participare. Oficialii de la Costești promit ca, de acum încolo, să facă echipei doar teste RT-PCR!

Eroarea președintelui Sergiu Holtei este de acum uitată, după ce deznodământul este unul fericit la Costești. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că a îndreptat situația, mi-am asumat greșeala cu testele, dar nu a fost nicio intenție. Mulțumesc tuturor jucătorilor că au ținut aproape de noi în ciuda situației, nu au plecat de la echipă, sunt băieți modești, cu salarii mici. Mulțumesc domnului primar Peștereanu, îi mulțumesc lui Marius Voican, este și meritul său. Toate eforturile noastre sunt acum să întocmim dosarul de participare la Liga a III-a. Vom face trei antrenamente pe săptămână și încet, încet, ne vom pune pe picioare. Vom juca meciurile de Liga a III-a fie pe Stadionul Hidroelectrica, fie pe Stadionul Municipal din Zăvoi” a anunțat președintele clubului, Sergiu Holtei.

Din lotul care a câștigat titlul județean au plecat doar jucătorii Bălțățeanu, Dumitrescu și antrenorul secund Lungan. Antrenorul principal Marius Vlădoi caută deja întăriri, în special pe partea de juniori. ”Ne trebuie întăriri, ne trebuie juniori, dar ce a fost mai greu a trecut, trebuie să dăm drumul la treabă. Sâmbătă seara ne reunim oficial pentru Liga a III-a” a anunțat antrenorul-jucător Marius Vlădoi (46 de ani).

Minerul Costești va fi cea de-a treia echipă vâlceană la Liga a III-a, după Flacăra Horezu și Viitorul Dăești. SCM Rm. Vâlcea a depus și ea cerere pentru a primi un loc, dar șansele sunt minime.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *