Rădulescu și C. Vlădoi, primele transferuri pentru Costești

Radu Rădulescu (Cozia) și Ciprian Vlădoi (Chimia Rm. Vâlcea) sunt primele transferuri pentru Minerul Costești în Liga a III-a.

Echipa care a promovat în extremis, după ce FRF a mărit numărul de echipe de la Liga a III-a, Minerul Costești caută să își adune rapid lotul cu care va ataca startul sezonului. Primele transferuri sunt mijlocașul Radu Rădulescu (Cozia Călimănești, în foto) și atacantul Ciprian Vlădoi (Chimia).

Din lotul care a încheiat sezonul nu mai fac parte secundul Lungan și jucătorii Dumitrescu, Bălțățeanu și Bîrzăgeanu. Fundașul central Zamfirescu este accidentat și trebuie să efectueze un RMN, pentru a stabili diagnosticul, dar pare greu de crezut că el va prinde startul sezonului, iar postul de fundaș central devine deficitar.

”Ne configurăm săptămâna asta lotul, rămâne să ne decidem la juniori, să vedem pe cine păstrăm și ne-am programat și la testele Covid-19, le vom face probabil pe 7 septembrie.  Meciul de cupă este binevenit, să vedem la ce nivel suntem, sunt conștient că începem cu un handicap de pregătire și formare  a lotului, dar sper să rezolvăm totul” a spus antrenorul Marius Vlădoi. La Minerul sunt în probe câțiva juniori, printre care și doi portari.

Cum antrenorul Marius Vlădoi nu deține licența necesară pentru a antrena în Liga a III-a, acesta va figura în acte ca director sportiv, iar antrenori vor fi trecuți Dan Bărbuț și Ovidiu Creangă, posesori de licență UEFA B.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *