Samson a semnat cu Dăești

Jucător liber de contract după ce s-a despărțit de Turris Turnu Măgurele, Samson Nwabueze (32 ani) a semnat cu echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăești.

Nigerianul a sperat să continue cu o echipă de Liga a II-a, dar a iscălit până la urmă cu Dăești, una din echipele redutabile în viitorul sezon al Ligii a III-a.  ”Am rămas la Viitorul, am fost coleg la Damila cu mulți dintre băieții de acolo. Dăești are stabilitate, are echipă bună și îi cunosc pe mulți de acolo.  Dăești poate promova, dacă are liniște financiară, este una din echipele cel mai bune la Liga a III-a” a spus fundașul dreapta. Acesta trebuie să își treacă rezilierea prin comisiile FRF și nu va putea juca până săptămâna viitoare.

Stabilit la Rm. Vâlcea de mulți ani, Samson este apăsat de regresul fostei sale echipe, Flacăra. ”Horezu a fost o echipă bună, a fost foarte bine acolo, banii la zi, se dădeau prime, dar în ultimul an, nu a mai avut sprijin financiar și totul s-a schimbat. Turris a fost o experiență, am jucat foarte puțin, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nici eu nu am dorit să plec de acolo, sunt condiții foarte bune” a anunțat Sami.

Până acum, Dăești i-a transferat pe Mike Obgoin (Southend Manor), Ovidiu Comănescu (Bascov), Radu Georgescu (Horezu) și juniorii Ștefan Pufu (SCM), Mario Deaconescu (juniori CSU Craiova) și Andrei Gogete (juniori FC Argeș).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *