Vâlcea, în sărbătoare!

SCM Rm. Vâlcea a celebrat câștigarea Cupei României și a Supercupei miercuri seara, la Arenele Traian, în fața a circa 500 de fani.  

Vâlcea s-a impus duminică cu 22-19 în disputa cu CSM București, joc care a contat atât pentru finala Cupei României 2019-2020 cât și pentru Supercupă.

Jucătoarele, staff-ul și conducerea de la SCM au fost prezentate pe scenă și aplaudate minute în șir după câștigarea celor două trofee, prezentate de căpitanul Marta Batinovic și antrenorul Florin Pera (FOTO: Image Plus).

Pe un ecran amplasat în spatele scenei au rulat clipuri și poze realizate în timpul finalei cu CSM și de la premierea din Polivalenta din Capitală, în timp ce galeria echipei, prezentă la eveniment, a cântat minute în șir.

Primarul din Rm. Vâlcea, Mircia Gutău a oferit flori tuturor jucătoarelor și în discursul său a dat asigurări că echipa va avea în continuare stabilitate financiară. ”Nu am mai trăit această bucurie din anii 1980, când eram în lotul olimpic de judo. Acum 4 ani, când am plănuit să facem o echipă performantă la Vâlcea, nici eu nu am crezut în totalitate că vom reuși această uimitoare performanță. Pentru acest lucru vreau să mulțumesc fetelor minunate, conducerii tehnice și conducerii clubului. Sunt mândru de antrenorul Florin Pera și vreau să rămână la Vâlcea atâta timp cât mai rămân și eu primar. Primăria municipiului va finanța în continuare simbolul județului Vâlcea, aceste fete merită să fie răsplătite așa cum se cuvine și le asigur că le vom premia după acest succes formidabil. Vreau să mulțumesc tuturor sponsorilor și în mod special bunului meu prieten Florin Verigeanu, care a plecat de la fotbal și a venit la handbal, a demonstrat că este un manager care se pricepe foarte bine și la echipă există un climat excelent pentru performanță. Această echipă ne face cea mai bună reclamă în țară și străinătate, sper să facă o figură frumoasă și în Liga Campionilor”.

Prezent la festivitate, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu a anunțat că în sezonul viitor va dubla suma alocată SCM-ului. în acest an, CJ a alocat pentru handbal circa 360.000 euro.

SCM Rm. Vâlcea va pleca vineri dimineață în Franța, urmând ca sâmbătă să înfrunte pe Brest, în primul joc din acest sezon al Ligii Campionilor.

Kiki Liscevic își lansează primul single

Kiki Liscevic (FOTO: Image Plus)  a dezvăluit că este foarte aproape de a termina înregistrările la primul său videoclip, la care lucrează asistată de Bobiță Cătușanu, solistul trupei Antract. În primul său clip, care va fi intitulat ”I`m gonna win”  va apărea și va dansa întreaga echipă. Jucătoarele SCM-ului au avut și o surpriză pentru public și au dansat câteva momente în ritmurile în care vor apărea și în videoclipul Kristinei Liscevic. ”Acest dans a fost făcut și după victoria cu CSM, nu este vorba de ”Jerusalema”. Este un mic secret, eu am scris un mic cântec și voi face un videoclip, tot timpul liber a fost dedicat acestui scop. Mireya Gonzalez este responsabilă de partea video și fiecare moment liber al nostru a fost folosit pentru a lucra la acest clip. În spatele acestui clip care urmează să fie lansat se află echipa care face totul să câștige meciurile și mulțumesc întregii echipe pentru acest lucru” a spus Kiki Liscevic.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *