Adrian Mitrache: “Mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru încrederea acordată”

Adrian Mitrache a câştigat alergerile locale 2020 pentru Primăria Goleşti cu un  scor covârşitor  

Adrian Mitrache (PNL) a câștigat alegerile pentru funcția de primar al localităţii Goleşti, la o diferență de peste 414 de voturi de candidatul PSD, potrivit rezultatelor parțiale de luni dimineață.

Cu o experienţă de patru ani în administraţia locală, din poziţia de viceprimar, Adrian Mitrache va continua munca şi asta pentru că  a dovedit că a învăţat  tot ceea ce înseamnă administraţie, cunoaşte modalităţile prin care se pot atrage pe viitor investiţii importante şi ştie ce-i lipseşte localităţii.

A reuşit să demonstreze că nimic nu poate fi imposibil atunci când porneşti la drum cu cele mai bune intenţii.

În campanie nu a lucrat cu lozinci pentru că îi displac cei care recurg la ele, considerând că sunt folosite doar pentru a-i minţi pe oameni, iar acestv lucru a fost apreciat de cetăţeni.

Îi este mult mai uşor să vorbească despre ce ar face un primar, pentru că este printre puţinii care chiar ştie ce este o primărie şi ce înseamnă administrarea unei localităţ.

“După patru ani de experienţă administrativă ca viceprimar ştiu ce înseamnă să acoperi nevoile nenumărate pe care le are o localitate. Prin urmare, voi continua munca din poziţia de primar al acestei localităţi din partea PNL şi mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru încrederea acordată.   Goleşti este o localitate aflată la o aruncătură de băţ faţă de municipiu, cu toate acestea, a fost marginalizată atunci când a venit vorba despre alocarea de fonduri. Chiar şi aşa, noi toţi, am reuşit să mişcăm lucrurile. În tot acest timp, toate proiectele mi-au trecut prin mână. Proiectul de apă, care se realizează în prezent, este „copilul meu”, de când am venit în această primărie, m-am luptat să se realizeze şi uite că astăzi este în linie dreaptă, chiar dacă am întâmpinat multe piedici. Un alt lucru important este faptul că am reuşit predarea sistemului de apă în administrarea Apavilului. Subliniez acest fapt fiindcă, din 2016, ne tot luptăm cu această predare”, afirmă Adrian Mitrache, noul primar al localităţii Goleşti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *