Alexandru Dediu a castigat detasat un nou mandat la Pausesti Maglasi

Alexandru Dediu le mulţumeşte tuturor cetăţenilor pentru încrederea pe care i-au demonstrat-o şi îi asigură de întreaga sa apreciere.

Pentru următoarea perioadă, primarul liberal are în vedere noi proiecte locale, pe lângă cele realizate până în prezent, care au drept scop îmbunătăţirea calităţii vieţii şi creşterea nivelului de trai pentru toţi cetăţenii: „Pornesc în noul mandat cu gândul de a continua investiţiile începute, de a întocmi noi proiecte. Consider că munca trebuie să continue în acelaşi ritm în localitate, pentru că mai sunt multe lucruri de făcut, astfel încât comuna să arate ca o adevărată localitate europeană. Prin munca mea, am încercat să-mi fac datoria cu profesionalism şi seriozitate, iar comunitatea a apreciat acest lucru. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor pentru votul pe care mi l-au acordat, pentru încrederea acordată în cei 12 ani de mandat de primar, ca reprezentant al comunei”, a declarat Alexandru Dediu, primarul comunei Păuşeşti Măglaşi.

Primarul comunei Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu are o experienţă de peste 26 de ani de activitate profesională în slujba comunităţii. Faptul că a lucrat ca secretar în administraţia publică locală încă din anul 1995 i-a asigurat o ascensiune constantă, acesta reuşind să câştige încrederea populaţiei, dar şi a colegilor din primărie. În 2008, la sugestia cetăţenilor, Alexandru Dediu a candidat la funcţia de primar câştigând alegerile de fiecare dată cu o majoritate covârşitoare, de peste 75% din voturile electoratulu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *