Constantin Rădulescu, câştigător detaşat al alegerilor la Consiliul Judeţean Vâlcea: „Această victorie este a oamenilor”

Constantin Rădulescu a câştigat detaşat lupta pentru Consiliul Judeţean Vâlcea, învingând principalul contracandidat, pe liberalul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea cu un scor detaşat. În acelaşi timp, Rădulescu a adus şi majoritatea fotoliilor de consilieri judeţeni pentru PSD, având asigurată o majoritate simplă în cazul în care se la alia cu PER Vâlcea. La finalul votului, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că nu îşi poate asuma victoria, pe care o atribuie tuturor oamenilor care l-au votat.

„Pentru mine, aşa cum am spus-o de atâtea ori, o campanie câştigată nu este o victorie. Este asumarea unui parcurs, a unui drum pe care merg alături de oameni, este drumul acela unde, la sfârşit, te întâlneşti cu acea sintagmă, despre care am vorbit mereu: BINE FACI, BINE GĂSEȘTI! Această victorie nu poate fi victoria mea, e victoria oamenilor, a echipei PSD, e a fiecăruia dintre noi, cei care asumă binele mai presus de orice. Felicitări tuturor candidaţilor PSD! Felicitări domnului Mircia Gutău, încă o dată primarul Râmnicului!  Felicitări contracandidaţilor mei, dar mai ales mulţumiri oamenilor faţă de care revin cu promisiunea că, indiferent de preferinţele lor politice, vor rămâne întotdeauna pe primul loc!”, a afirmat Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *