Dumitru Pirneci, de neînvins. Al cincilea mandat la Primăria Dănicei

Dumitru Pirneci tinde să devină cel mai longeviv primar din judeţ, după ce a câştigat un nou mandat la Primăria Dănicei. Acesta a câştigat pentru a cincea oară cursa pentru primărie, cu peste 70% din voturi, în urma exprimării opiniei cetăţenilor din localitate, fiind astfel reconfirmat în funcţie cu o majoritate covârşitoare în faţa contracandidaţilor.

PNL face majoritatea şi la Consiliul Local

La Dănicei, în noul mandat vor fi şase consilieri locali PNL, ceea ce înseamnă că primarul a scăpat de grijile legate de formarea majorităţii, în timp ce social-democraţii au scos abia patru consilieri în forul legislativ local, PER are un singur consilier, iar PMP  şi PSR nu  au reuşit să treacă la limită pragul electoral.

Dumitru Pirneci le mulţumeşte tuturor cetăţenilor pentru încrederea pe care i-au demonstrat-o, iar pentru următoarea perioadă, primarul liberal are în vedere noi proiecte locale, pe lângă cele realizate. „Vă mulţumesc tuturor, atât celor care m-au votat cât şi celor care nu m-au votat. Vă asigur că voi fi în continuare primarul tuturor şi nu am să fac nici un fel de diferenţă. Îmi doresc ca pe cei care nu m-au votat, prin puterea şi priceperea mea să-i pot convinge să vină alături de noi, să fim mai mulţi şi uniţi, pentru că numai aşa putem face lucruri frumoase pentru comuna noastră”, afirmă Dumitru Pirneci.

Dumitru Pirneci: „Sunt primarul tuturor, şi asta s-a dovedit fiindcă oamenii mă apreciază, iar eu îi respect”

„Sunt mândru de ceea ce am realizat pentru localitate şi pentru cetăţenii mei. Dacă am început nişte lucruri bune în comuna acesta trebuie să le continui. Cu adevărat am avut şi am susţinerea cetăţenilor, iar aprecierea comunităţii mă motivează. Voi avea motive suplimentare să cred că oamenii şi-au pus aşteptările în mine, şi sper să nu îi dezamăgesc. Am câştigat un nou mandat  de primar, voi continua munca în administraţie, o bună parte dintre proiecte sunt depuse pe diferite programe de finanţare şi o altă parte sunt în faza de documentaţie. Sunt primarul tuturor, şi asta s-a dovedit, fiindcă oamenii mă apreciază, iar eu îi respect. Sunt alături de locuitori, iar ei sunt alături de mine, şi Dumnezeu m-a ajutat. Când am preluat mandatul nu era în localitate o palmă de asfalt, în timp ce astăzi avem 32 de kilometri de drumuri comunale asfaltate şi 8 kilometri de drumuri judeţene asfaltate. Drumul judeţean 678E era un drum de pământ, iar astăzi acest drum este asfaltat în totalitate. Am reuşit tot ceea ce s-a realizat în această localitate cu foarte multă muncă. Rolul primarului nu este să stea la primărie. Am în faţă raportul primarului, cu proiectele realizate în cele patru mandate, din care reiese că am atras fonduri pentru cel puţin 50 de proiecte majore care au schimbat faţa comunei, dintre care 23 de proiecte s-au realizat cu bani din bugetul local”, a punctat primarul liberal al localităţii Dănicei, Dumitru Pirneci.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *