Ştefan Bogdan, primarul reales a oraşului Băbeni a depus jurământul

Primarul oraşului Băbeni pentru al treilea mandat, Ştefan Bogdan a depus jurământul şi şi-a exprimat încrederea de a continua investiţiile şi de a lucra în beneficiul cetăţenilor. Primarul a avut un mesaj pentru locuitorii oraşului Băbeni: „Le mulţumesc în primul rând băbenarilor, pentru că ei au ales să fim astăzi aici. Îi asigur de toată colaborarea şi de toate bunele intenţii ale noastre. Vom duce Băbeniul acolo unde îi este locul şi va fi un oraş modern, frumos, de care să fim cu toţii mândri”, a declarat Ştefan Bogdan.

Constantin Rădulescu: „În luna martie, anul viitor, începe construcţia drumului judeţean Băbeni – Tomşani – Costeşti – Arnota”

La eveniment a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu care a transmis felicitări celor care au fost aleşi în funcţie şi i-a asigurat de tot sprijinul sau. Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că, în primăvară, se va da starul lucrărilor de modernizarea a drumul judeţean 646:

„Suntem la un eveniment important pentru comunitate şi cred că, de astăzi, vremea politicii s-a încheiat, pentru că vine vremea oamenilor. O spun în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, şi vă mulţumesc dumneavoastră, cetăţenilor din Băbeni pentru încredere. Îl felicit din tot sufletul pe prietenul meu, Bogdan Ştefan pentru că a fost reales. Vreau să vă spun că, în luna martie, anul viitor, începe construcţia drumului judeţean Băbeni – Tomşani – Costeşti – Arnota. Este un drum judeţean despre care vorbim de mult timp, aşa cum vorbim despre alte drumuri. Vom face acest drum pentru oameni, nu pentru politicieni, toate lucrurile pe care le facem noi se fac cu voia lui Dumnezeu şi cu ajutorul oamenilor, câtă vreme oamenii înţeleg că trebuie să colaboreze şi câtă vreme politicienii înţeleg că lumea s-a săturat de scandal. Sunt convins că, indiferent de partidul politic din care faceţi parte, nu vreţi răul oraşului. Pe mine vă puteţi baza în continuare, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a precizat Constantin Rădulescu.

Ştefan Bogdan: „Este un proiect foarte important pentru oraşul Băbeni”

Primarul oraşului Băbeni se declară încântat de faptul că drumul judeţean care tranzitează oraşul Băbeni şi face legătura cu localitatea vecină, Frânceşti, este pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte modernizarea cu fonduri europene: „Ne bucurăm că a fost prins la finanţare proiectul pentru modernizarea DJ 646 Băbeni – Tomşani – Costeşti, un proiect care va fi realizat de Consiliul Judeţean. Pe această cale doresc să-i mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu pentru că a avut grijă să grăbească demersurile şi acest drum să fie, în sfârşit, asfaltat. Este un proiect foarte important pentru oraşul Băbeni, deoarece face legătura cu DN64 şi tranzitează toată zona centrală a oraşului pe o distanţă de aproximativ 3-4 kilometri”, a spus primarul oraşului Băbeni, Ştefan Bogdan. Administraţia locală din Băbeni aşteaptă cu sufletul la gură deschiderea noilor programe de finanţare europeană sau guvernamentală pentru a putea prinde la finanţare şi modernizarea drumurilor de interes local.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *