Primăria Păuşeşti Măglaşi, pregătită cu utilaje pentru sezonul rece

Administraţia locală din Păuşeşti Măglaşi este pregătită pentru sezonul rece, astfel încât iarna nu va lua pe nimeni prin surprindere. Materialul antiderapant și utilajele vor face faţă pentru tot sezonul rece. Alexandru Dediu ne-a informat că primăria a cumpărat trei utilaje şi un tractor pentru deszăpezire. Prin urmare, parcul auto este dotat cu utilajele necesare încât iarna, circulaţia autovehiculelor să se desfăşoare în bune condiţii: 

„Avem utilajele noastre și putem să intervenim, dacă va fi cazul. Anul trecut nu a nins, dar asta nu înseamnă că nu am fost pregătiţi. Vom continua cu aprovizionarea cu material antiderapant, până vom avea cantităţile necesare. Sunt pregătite şi am utilajele necesare pentru intervenţia în localităţile componente. Însă, potrivit prognozei, vremea nu se va schimba în următoarele zile, dar suntem pregătiţi să intervenim, pentru că mai avem două săptămâni până la prima lună de iarnă“, a spus primarul localităţii Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu.

Primăria a achiziționat utilajul de la Reghin cu bani din bugetul local. Acesta este dotat cu o lamă de zăpadă pentru deszăpezire, dar şi cu sărăriţă pentru a împrăştia materialul antiderapant pe drumuri. Primăria mai are încă două tractoare mai mici, care sunt necesare pentru uliţele mai înguste, unde accesul este greoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *