La Budeşti a fost construită de la zero o grădiniță modernă, cu program normal

În noua grădiniţă de la Budeşti îşi vor desfăşura activitateadouă grupe de preşcolari.Dacă sunt solicitări din partea părinţilor, primarul este de acord să o transforme într-o grădiniță cu program prelungit. În acest sens, clădirea dispune desuficiente spaţiipentru amenajarea bucătăriei, a sălii de dormit pentru cei mici şi un spațiu de joacă, într-un stil cât mai modern.Grădiniţa este dotată cu mobilier şi jucării, sistem de supraveghere, grupuri sanitare şi centrală termică. În perioada următoare va fi amenajat în curte şi un loc de joacă pentru copii.

„Această investiţie este munca pe care nu am început-o de acum,o continui,şi cel mai bun lucru este această continuitate, iar lucrul acesta se vede şi la noi în localitate, pentru că, în perioadacampaniei,investiţiile la nivelul localităţii Budeşti nu s-au oprit şi, după cum se vede, ele continuă. Sper ca acest lucru să fie pentru întreaga perioadă a mandatului 2020 – 2024. Grădiniţa este o locaţie construită de la zero, care va avea două grupe,unde îşi vor desfăşura activitateadoi educatori, iar dorinţa mea este ca, anul viitor, această locaţie să fie transformată în grădiniţă cu program prelungit, deoarece clădirea este construită pentru a fi transformatăîn grădiniţă cu program prelungit. Acest lucru se va întâmplacu siguranţă, aştept solicitările din parteapărinţilor copiilor care frecventează această grădiniţă pentru a o transforma în grădiniţă cu program prelungit”, a punctat primarul Ion Vlădulescu.

Lucrările sunt finalizate în procent de 98% și urmează ca,în cel mai scurt timp, locația să fie recepţionată şi dată în folosinţă. Noua grădiniţă este dotată cu săli de grupă spaţioase şi luminoase, grupuri sanitare adaptate preşcolarilor, dulăpioare colorate, precum şi cu o serie de spații deschise extrem de generoase, destinate procesului educativ. Locaţia reprezintă un mediu sigur şi adecvat pentru desfășurarea activităților zilnice, unde micuţii din localitatea Budeştisă se acomodeze si sa se simtă confortabil în noul mediu. ��!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *