Vâlceanul Cătălin Pîrvulescu, pentru doi ani la Tg. Jiu

După ce s-a despărțit de Turris Turnu Măgurele, fundașul central Cătălin Pîrvulescu (29 ani) a semnat pentru doi ani cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fiind primul transfer al iernii pentru trupa condusă de Nicolae Sarcină. Vâlceanul a mai avut oferte de la FC Argeș și Gloria Buzău, dar a ales să meargă la Târgu Jiu, unde a debutat în Liga I, în 2014, dar pentru cealaltă echipă a orașului, Pandurii.

”Este un proiect frumos, m-am dus cu gândul să promovăm, chiar din acest sezon. Patronul vrea neapărat sa promoveze, acesta este obiectivul și din acest motiv am mers la Târgu Jiu. Sper să fie o echipă bună și să ne legăm repede ca joc” a anunțat Cătălin Pîrvulescu.  

După ce și-a asigurat serviciile fundașului central, echipa pregătită de Flavius Stoican  este în discuții și cu alți jucători cu experiență.  Viitorul Pandurii iernează pe locul  2 în Liga a II-a, la patru puncte de liderul FC Universitatea Craiova.  Gorjenii au șanse mari să intre în play-off, având patru puncte avans față de locul 7, cu șase etape înainte de finalul sezonului regular.

Cătălin Pîrvulescu a mai evoluat la Damila, CSM Rm. Vâlcea, Pandurii Tg.Jiu, Hermannstadt și Turris Turnu Măgurele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *