Flacăra, fără noutăți la reunire

Flacăra Horezu se reunește luni, 18 ianuarie, singura noutate la capitolul veniri fiind deocamdată antrenorul Gabi Mangalagiu.

Plecările lui Adi Popa, Gabi Precup și Cristi Munteanu lasă un gol mare în Treapt, pe care noul tehnician va căuta să îl acopere prin noi transferuri ale unor seniori. În plus, Ionuț Mihăescu, jucător care împrumutat de la Sporting Pitești, deși este așteptat la reunire,  are oferte de la Liga a II-a și șanse mari să plece. ”Cei de la Horezu mi-au spus că nu se vor opune dacă voi pleca la un nivel superior. În circa o săptămână se va decide” a spus Ionuț Mihăescu. Mijlocașul de bandă Adi Stănică are probleme la genunchi, care i se umflă și trebuie să facă un RMN, pentru a afla diagnosticul.

Astfel, singurul jucător cu experiență și valid care rămâne cu certitudine este Raul Nistor, care va fi și ”secund”, însă în Treapt ar urma să mai vină câțiva seniori cu care Gabi Mangalagiu a mai lucrat la Dăești. Primul  transfer va fi un jucător venit de la Dăești, la schimb cu Cr. Munteanu, în discuții fiind variantele George Neacșu și Ovidiu Comănescu.

Deocamdată, noul antrenor, Gabi Mangalagiu a fixat trei jocuri de pregătire, după cum urmează: Sparta Rm. Vâlcea (23 ianuarie), Unirea Bascov (27 ianuarie), Minerul Costești (20 februarie). Locația jocurilor nu a fost încă stabilită.

LOT REUNIRE FLACĂRA:

PORTARI: D. Vlădoi, Eftimie

FUNDAȘI: Mehedințeanu, Bălan, I.Moldovan, Mihăescu, Nuță, Grosu, Bîrziche

MIJLOCAȘI: Stănică, Nistor, Turcin, Simeanu, R.Dinu

ATACANȚI: Dobrescu, S.Preda

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *