Sebi Preda merge de la Horezu la Dăești

Atacantul Sebastian Preda este cel de-al patrulea jucător transferat în această iarnă de la Flacăra Horezu la Viitorul Dăești.

Oficialii cluburilor Viitorul Dăești și Flacăra Horezu au ajuns la un acord pentru transferul juniorului Sebi Preda, care evoluează în spatele vârfului. Astfel, Preda este al patrulea jucător care părăsește în această iarnă Horezu cu destinația Dăești, după A.Popa, Cr.Munteanu și Precup.

Sebi Preda va susține azi primul antrenament cu noua sa echipă, la Fedeleșoiu. În schimb, trei dintre jucătorii de care Viitorul s-a despărțit în această iarnă, Dragoș Trașcă, Ion Marian și Ovidiu Comănescu au oferte de la Horezu. Totuși, mijlocașul central Ovidiu Comănescu nu a dat încă un răspuns cert ofertei de la Flacăra, știută fiind instabilitatea financiară din ultimul an.

Viitorul și Flacăra au mai discutat și varianta unui schimb de portari, iar după ce Trașcă a ajuns în Treapt, nu este exclus ca la Fedeleșoiu să vină în zilele următoare unul din portarii de la Horezu, Eftime sau D.Vlădoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *