Florile, cea mai vizibilă investiție a primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea

Florile, o caracteristică deja obișnuită de investire a primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea

Florile sau puii de molid nu lipsesc din decorul orașului Râmnicu Vâlcea nici anul acesta, mai precis pe Bulevardul Dem Rădulescu. Totodată și din păcate, aceasta este și cea mai vizibilă investiție a primăriei de mulți ani de zile, florile expuse în tot orașul.

Bulevardul Dem Rădulescu îşi va schimba înfăţişarea

În cursul săptămânii trecute, 95 de puieţi de molid argintiu au fost plantaţi pe aliniamentul central al bulevardului Dem Rădulescu de către echipele Pieţe Prest SA, compania municipală responsabilă cu administrarea spaţiilor verzi din municipiu. Caracterizaţi de o estetică deosebită şi de o viteză mare de creştere, tinerii arbori vor îmbunătăţi simţitor şi în scurt timp aspectul celui mai nou bulevard al Râmnicului. Cât priveşte producţia de material horticol, serele proprii de la Râureni găzduiesc la acest moment peste 50.000 de flori de diferite specii rezultate din răsadurile plantate în luna octombrie a anului trecut, care sunt gata, imediat ce vremea o va permite, să umple de culoare parcurile şi spaţiile publice din întreg oraşul; o parte dintre acestea au fost folosite la decorarea ansamblului celor două inimi, devenit deja o marcă de primăvară a Scuarului Mircea cel Bătrân.” a declarat primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Au fost licitate amplasamentele pentru Târgul „Mărțișor” 2021

Amplasamentele pentru Târgul Mărțișor au fost adjudecate, fiind 86 de participanți înscriși pentru 71 de puncte de vânzare.

În urma licitaţiilor organizate de către Primăria municipiului în zilele de 15, 16 şi 17 februarie, cele mai multe dintre amplasamentele disponibile în cadrul Târgului ”Mărţişor” 2021 au fost adjudecate, cei 86 de participanţi înscrişi concurând pentru 71 de puncte de vânzare din zona centrală, din cartierul Ostroveni şi din cartierul Nord în care se vor putea comercializa mărţişoare şi alte articole specifice în perioada 25 februarie – 8 martie. În urma procedurii de selecţie, preţurile de închiriere a chioşcurilor comerciale şi a corturilor din Scuarul Mircea cel Bătrân au fost stabilite în intervalul 450 – 4.000 lei, amplasamentele de la Complexul ”Hermes” din Ostroveni s-au dat pentru valori cuprinse între 350 şi 2.100 lei, cele de la bl. A11/3, tot din Ostroveni, au fost încredinţate pentru chirii între 300 şi 350 lei, iar cele din zona Complexul ”Nord” s-au adjudecat pentru sume variind între 300 şi 400 de lei. La finalul acestei proceduri, 71.650 lei intră în bugetul local al municipiului. Cinci poziţii (patru în zona centrală şi una în Piaţa ”Nord”) au rămas neadjudecate, ele fiind scoase la licitaţie vineri, 19 februarie.” a declarat primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *