Primarul Sărdărescu discută cu sponsori

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu va discuta luni cu două firme vâlcene, care ar putea sponsoriza echipa de fotbal Flacăra.

Flacăra încearcă să își mărească bugetul pentru sezonul viitor și să aducă lângă echipă doi sponsori puternici din județ. ”Luni mă întâlnesc cu doi sponsori, care  vor 49% din acțiunile echipei. Sunt sponsori care vor performanță, alături de ei putem trage chiar la promovare.  În funcție de banii pe care îi primim din sponsorizări, vom sta de vorbă cu jucători pentru transferuri. Vom face politica clubului în funcție de buget” a declarat Nicolae Sărdărescu.

Edilul din Horezu spune că nu s-a luat încă nicio decizie la nivelul băncii tehnice, unde Gabi Mangalagiu a condus echipa în retur. ”Urmează să avem o discuție și cu antrenorul Gabi Mangalagiu, să vedem ce facem mai departe. Nu am stabilit nimic în privința băncii tehnice. În schimb, din lotul care a încheiat campionatul am oprit  doar 10 jucători și i-am anunțat pe cei la care renunțăm că nu ne mai bazăm pe ei” a mai anunțat Nicolae Sărdărescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *