Actiune importanta de ecologizare in comuna Danicei

Comuna Danicei, ocupata din punct de vedere ecologic 

” Am facut o actiune de ecologizare, prin păduri si pe rape. Oamenii au mai aruncat, dar nu foarte multe gunoaie. Inclusiv eu am facut curățenie pe toate străzile unde a fost nevoie. Au fost cam toti oamenii din personalul primariei care au participat la aceasta actiune, dar si unii cetateni ai comunei. ” a declarat Consilierul Juridic al comunei Danicei, Ionut Voiman.   

Zeci de saci cu gunoaie au fost strânși astazi în satul Dealu Launele din comuna Danicei de o parte din angajații Primăriei și câțiva localnici în frunte cu edilul Dumitru Pirneci, au pornit într-o acţiune fără precedent de ecologizare a comunei. Speram ca, data viitoare, şi alți locuitori din comună să vină alături de noi. 

Dumitru Pirneci – Primar Comuna Danicei: „Puterea exemplului este întotdeauna foarte mare și de aceea aștept ca acțiunea de astăzi să aibă un efect multiplicator în comuna Danicei, oamenii să aibă mai multă grijă unde arunca gunoaiele.” 

Alte proiecte importante  

” În viitor lucrăm deja la studiu de fezabilitate pentru case și sperăm să obținem finanțare. Ca favorita este regiunea Oltenia pentru gaze și sperăm și noi să prindem ceva fonduri prin program. Lucrăm la un proiect pentru drumuri ca să îl avem pregătit pentru viitoarele programe de finanțare care o să porneasca in septembrie, ori cu fonduri europene ori pe fonduri guvernamentale, să vedem ce programe vor apărea. Ne gândim să construim o școală noua tot pe fonduri europene, dacă va apărea ceva. Avem centru medical de permanență care trebuie să intre studiu de fezabilitate în comisia tehnică, dar au mai fost ceva mici probleme, neclarități de fapt, la certificatul de urbanism  dar s-a rezolvat și se lucrează la asta. ” a declarat Consilierul Juridic al comunei Danicei, Ionut Voiman. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *