Isabell Roch, la Vâlcea!

Portarul Isabell Roch (30 ani)  a semnat cu SCM Rm. Vâlcea, urmând să acopere un post rămas deficitar după plecarea Martei Batinovic la Buzău.

Roch a jucat sezonul trecut la Borussia Dortmund și a mai trecut în carieră pe la Thüringer, Blomberg-Lippe, Bietigheim și Metzingen. Noua achiziție a avut referințe bune despre SCM de la colega sa de naționala, Evgenija Minevskaja și va juca la Vâlcea cu numărul 26, la fel cum a făcut și la Dortmund și Metzingen.

”În cei 15 ani de activitate în Germania, am avut parte de nenumărate clipe frumoase, dar acum mi-am dorit pentru prima dată să am parte și de o experiență în străinătate. Sunt fericită că am ales SCM, sunt mândră că fac parte din acest club” a spus nemțoaica pentru pagina de facebook a clubului vâlcean.

Roch are 36 de partide pentru naționala Germaniei și este a cincea noutate pentru echipa pregătită din sezonul viitor de Goran Kurtes, după Olga Gorshenina (CSKA Moscova), Bobana Klikovac (Gloria Buzău), Elena Dache (Dunărea Brăila) și Yevheniia Levchenko (Astrakhanochka).

Vâlcea s-a despărțit până acum de Marta Batinovic (Buzău), Marta Lopez și Alicia Fernandez (ambele la Rapid), Andreea Țîrle (Minaur), Maren Aardahl (Odense), dar și de antrenorul Florentin Pera (CSKA Moscova).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *