Uite 3 lucruri cu care îi poți trezi ușor interesul unui bărbat!

Anii au trecut și statutul unei femei în societate s-a schimbat. Dacă în trecut căsătoria era principalul obiectiv, astăzi, cariera și libertatea sunt puse în prim-plan. Să vezi o femeie în timp ce cucerește un bărbat și nu invers, a devenit o normalitate, poate chiar ceva de admirat. Femeile sunt acum independente și puternice, dar nu au lăsat de o parte nici acele lucruri care le fac sa fie considerate sexul frumos și cu care nu dau greș niciodată atunci când vor atenția unui bărbat.

Iata 3 dintre lucrurile de care orice femeie ține cont atunci când vrea atenția asupra ei!

În ceea ce privește personalitatea și șarmul, fiecare femeie este unică în felul ei. Cu toate acestea, există trei lucruri care sunt comune și care impresionează orice bărbat încă de la prima întâlnire.

  1. Gătitul

Clasic, dar niciodată nu dă greș. Oricât de gospodină ai fi, în situația în care vrei să impresionezi un bărbat, ai la îndemână două variante. Prima ar fi să gătești ceva tradițional românesc. A doua variantă este să prepari ceva mai deosebit, specific altei țări. Indiferent ce o să alegi, emoțiile și multitudinea de lucruri la care o să te gândești s-ar putea să te facă să uiți elemente importante din rețetă. Cel mai bine este să ai mereu la îndemână o carte de bucate sau un blog în care ai încredere și să urmezi fiecare pas cu sfințenie. Nu este momentul să inventezi!

Îți place sau nu să recunoști, dragostea bărbaților trece și prin stomac, iar dacă nu ești o gospodină iscusită, prepară ceva ce știi că îți iese de fiecare dată. Mai bine ceva cu gust decât un fiasco total. Nu, nu comanda mâncare! Măcar pentru început.

  1. Lenjeria sexy

Vremurile în care lenjeria intimă era doar albă și cu floricele s-au dus. Astăzi ai posibilitatea să-ți condimentezi viața intimă cu o multitudine de modele și croieli. Dacă n-ai experimentat până acum astfel de „artificii” vezi aici bikini sexy de la Pasiune, care te vor face să te simți atrăgătoare chiar și atunci când știi doar tu că îi porți. Felul în care o să te simți va spori încrederea în tine, lucru care o să se vadă din exterior. Scoate pe rând, „armele din dotare” și sigur o să câștigi „duelul”.

Foarte mulți bărbați sunt cuceriți pentru tot restul vieții de felul deschis de a se comporta, de a se exprima și de a acționa al persoanei de lângă ei. Nu-ți fie teamă să mergi și mai departe. Lenjeria sexy nu este făcută să fie purtată doar în momente speciale, ci încă de la început. Chiar și atunci când relația este deja sudată. 

Cât de important este sexul într-o relație? Mai important decât ar vrea să recunoască majoritatea cuplurilor. Unele studii spun că ar conta în proporție de 50%, însă aceleași studii admit faptul că importanța relațiilor intime crește pe măsură ce acestea devin un motiv de frustrare. Din păcate, frustrarea duce la infidelitate. Cu alte cuvinte, găsește întotdeauna căi prin care să ții flacăra aprinsă.

  1. Haine potrivite

O femeie care știe ce vrea de la viață nu o să neglijeze niciodată acest aspect și o să se asigure că are în garderobă cel puțin cinci rochii sexy cu care să-și încânte partenerul. Asigură-te că scoți în evidență tot ce este mai frumos și ieși ușor din zona de confort.

Acestea fiind spuse, nu ezita să fii tu! Clasic, dar adevărat, dragostea trece prin stomac. Dar, o legătură solidă se clădește cu ajutorul unei relații intime de succes. Dacă ești o femeie care știe ce vrea de la viață, sigur nu o să-ți lipsească din garderobă câteva piese vestimentare dedicate intimității.

Sursă foto: Pixabay.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *