Ovidiu Popescu a ales Dăeștiul

După despărțirea de CSM Slatina, mijlocașul central Ovidiu Popescu (27 ani) a ales să meargă la echipa de Liga a III-a, Viitorul Dăești.

Viitorul Dăești se reunește luni, 12 iulie, la Stadionul de la Fedeleșoiu, când antrenorul Adrian Popa reia pregătirile pentru viitorul sezon. Vâlcenii Ovidiu Popescu și Grigore Ceapă, ambii de la CSM Slatina sunt primele noutăți de la Fedeleșiu.

Ovidiu Popescu, jucător originar din Drăgășani a evoluat în 19 partide (1185 minute) pentru CSM Slatina în eșalonul secund și a marcat și 2 goluri. ”Avem o echipă bună la Dăești, sper să reușim să promovăm” a anunțat mijlocașul care a fost dorit și la Horezu. Tot la Fedeleșoiu a mers în această vară și atacantul Grigore Ceapă, un alt jucător vâlcean care în ultimii trei ani a evoluat la Slatina.

Ovidiu Popescu a mai evoluat pentru Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Sporting Roșiori, Dunărea Călărași, Atletic Bradu, Flacăra Horezu și CSM Slatina. Va fi bătaie mare pentru postul de mijlocaș central la Dăești, unde alături de noul venit mai sunt trei jucători cu mare experiență: Precup, Pîrvu și Iordache.

Echipa vâlceană are fixate amicale cu Colonești, Cozia Călimănești, CSM Slatina (dublă manșă) și Unirea Basov, iar cantonamentul va fi pe plan local.

De la Dăești au plecat în această vară Georgescu, Talpoș și Bicuschi.

Cu siguranță, având un lot competitiv pentru Liga a III-a, Viitorul va ataca intrarea în play-off, acolo unde, după cele 18 etape de sezon regular, ajung primele patru clasate. Play-off-ul cu cele patru echipe se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Primele două clasate merg spre ”barajele” de promovare, care vor fi identice cu cele din campionatul precedent.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *