La Şuşani, Daniel Tudor montează camere video de supraveghere

Pentru siguranţa cetăţenilor, dar şi pentru a-i depista pe cei certaţi cu legea, în mod special pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare la marginea satului, la Şuşani se montează în zonele cu probleme din localitate camere video mobile de supraveghere.

„Aşa cum am promis, în aceste zile a început montarea sistemului de supraveghere cu camere de luat vederi în comună. Echipa de profesionişti a început montarea acestui sistem care ne va permite atât nouă, ca instituţie publică să luăm măsuri, dar şi cetăţenilor să se simtă în siguranţă. În acest fel vom putea lua măsuri şi cu privire la colectarea deşeurilor, problemă de actualitate în aceste momente. Vor fi montate 30 de camere de supraveghere video, inclusiv 2 camere de luat vederi la intrarea şi ieşirea din localitate, pentru a identifica numerele de înmatriculare ale autovehiculelor”, a punctat primarul localităţii Şuşani, Daniel Tudor.

Sistemul este necesar pentru supravegherea punctelor importante din localitate, dar şi pentru înregistrarea imaginilor care vor putea fi analizate ulterior, în cazul în care a avut loc un incident, atât pe timp de noapte, cât şi pe timp de zi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *