Horezu, spulberată de Slatina

Flacăra Horezu a fost spulberată în Treapt de CSM Slatina, echipa oaspete reușind un set la zero!

Principala favorită la câștigarea seriei, CSM Slatina a defilat la Horezu, acolo unde Flacăra a aliniat o apărare în piuneze. Primii doi stoperi ai echipei din perioada de pregătire au lipsit sâmbătă. Vișan este suspendat două etape, în timp ce Moldovan s-a transferat la Pandurii Tg.Jiu. În plus, Burcea a fost și el accidentat, iar consecințele pentru defensivă au fost catastrofale.

În aceste condiții, cu Bălan și juniorul M.Diaconescu stoperi, apărarea Flacărei a încasat gol după gol, ca o echipă de județ. Pentru Slatina au marcat Cătălin Doman (12), Alexandru Popovici (18, 62), Remus Trancă (81) și Marius Neicu (89, 90+2). Oaspeții au mai ratat un penalty și au mai avut o bară.

”Nu ne bazam mult pe acest joc, dar am văzut că la Slatina nivelul este altul, este altă valoare, altă intensitate de joc. Am avut si noi părți bune, am avut ocazii mari și nu am dat niciun gol. Este o diferență mare de valoare, de pregătire. Am avut și accidentări și plecări și totul ne-a dat peste cap, dar asta nu scuză scorul rușinos! Atâta am putut azi și eu și jucătorii, însă responsabilitatea este doar a mea” a explicat antrenorul Narcis Enăchescu.

Tehnicianul Horezului speră ca echipa sa să crească ca joc în etapele următoare, altfel echipa devine o candidată în lupta pentru evitarea retrogradării, alături de Costești și Potcoava (Olt). ”Trebuie să ștergem cu buretele partida cu Slatina și să vedem ce facem de jocul viitor, să adunăm puncte. De luni strângem rândurile și ne pregătim să facem un joc mai bun.  Până ne punem la punct ne mai trebuie 2-3 săptămâni, acum nu suntem unde trebuie. Vor reveni Burcea, Vișan și sper să mai găsim să aducem un fundaș central” a mai spus Narcis Enăchescu.

Echipa pare deocamdată departe de evoluțiile avute când antrenor era Adrian Popa, iar în lot se regăseau mulți jucători cu experiență, ceea ce acum lipsește din plin. În plus, lotul suferă enorm la nivelul fundașilor centrali și al juniorilor născuți în 2000.

Flacăra Horezu: Sporea – Georgescu, M.Diaconescu, Bălan, Pătulea – A.Dobre, Comănescu – D.Mihăilă, Nistor, M.Ion – R.Dinu. Au mai jucat: G. Dobrin, Nuță, Bîrzan.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *