Asocierea dintre Sparta și FC Băbeni pentru Liga a III-a a picat azi

Asocierea dintre FC Băbeni și Sparta Rm. Vâlcea ar fi putut aduce un nou loc de Liga a III-a pentru Vâlcea, dar mutarea a căzut azi.

Primarul din Băbeni, Bogdan Ștefan și Marius Voican, finanțatorul echipei Sparta Rm. Vâlcea ajunseseră la un acord verbal de asociere. Astfel, FC Băbeni urma să solicite la FRF un loc de Liga a III-a și dacă îl primea, ar fi jucat pe Stadionul Brothers, urmând a legitima lotul și antrenorii de la Sparta.

Conform proiectului acestei asocieri, Marius Voican ar fi venit cu baza, lotul, mesele, echipamentele și primele de victorie, iar Primăria Băbeni ar fi achitat salariile, deplasările și cheltuielile de organizare ale meciurilor pe teren propriu. Singurul loc liber este în Seria 8, după retragerea ACS Poli Timișoara și FC Băbeni ar fi urmat să joace acolo, deci ar fi făcut deplasări foarte lungi. Tot planul elaborat zilele trecute a picat însă azi, astfel că ambele echipe, Sparta Rm. Vâlcea și FC Băbeni vor juca la Liga a IV-a.

”Băbeni ne-a propus varianta pentru Liga a III-a, noi ne-am dat acordul, dar totul era din scurt, până azi trebuia dat răspunsul la FRF și achitată garanția. La Băbeni nu s-a concretizat bugetul, deci Sparta își începe aventura în Liga a IV-a. Mulțumim celor de la Băbeni pentru propunere și pentru că s-au gândit la o asociere cu noi” a anunțat Marius Voican.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *