”Mercenarii politici”: Răspunsul viceprimarului Pîrvulescu

Declarații între deputatul Laurențiu Cazan și Virgil Pîrvulescu

Deputatul Laurențiu Cazan a declarat într-un interviu acordat colegilor ziariști de la Arena Vâlceană diverse afirmații despre aleșii din Consiliul Local, din partea PNL. Acesta spune că cei 9 consilieri sunt niște ”mercenari politici” și că nu fac încă jocuri imobiliare.

PNL a votat la ultima ședință de Consiliu Local PUZ-ul familiei Bușcă, ceea ce a declanșat o mare agitație, având în vedere că până acum nu au votat niciodată în favoarea acestui punct. Laurențiu Cazan numește ziua în care a avut loc ședința ” vinerea neagră ” din acest motiv.

De asemenea, a declarat că în viitorul Birou Județean Politic se vor lua măsuri în legătură cu votul PUZ-urilor din ultima ședință de Consiliu Local.

Virgil Pîrvulescu răspunde declarației domnului Cazan, amintind de competiția de construire a blocurilor din Râmnicu Vâlcea.

N-are nicio treabă cu ce facem noi în Consiliul Local, domnul Cazan s-a trezit așa cu aceste acuzații. Prin acest comportament el nu face jocurile Partidului Național Liberal, el face jocurile actualului primar. De ce face jocurile lui Mircia Gutău? Doar Mircia Gutău construiește în oraș, altcineva nu mai construiește pentru că trebuie să-i blocăm noi, nu? Mircia Gutău construiește și vinde apartamentele, dacă mai mulți oameni ar construi în oraș ar fi prețuri în competiție și ar scădea prețurile. Oare e cumva vreo înțelegere între Mircia Gutău și Laurențiu Cazan?” ne-a declarat viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *