Subprefectul Achim Robert din Vâlcea, demis. Victor Stănculescu vorbește despre situația încinsă de la București

Prefecții și subprefecții USR-PLUS din toată țara au fost demiși prin hotărâre de guvern, având în vedere că formațiunea politică formată din miniștrii USR-PLUS și-a dat demisia. Județul Vâlcea a avut un singur membru în conducerea Instituției Prefectului de la USR-PLUS, subprefectul Robert Achim.

Subprefectul Instituției Prefectului Vâlcea, Victor Stănculescu, spune că din momentul în care cei de la USR-PLUS s-au opus proiectului ”Anghel Saligny”, și-a dat seama că nu pot colabora în pace cu ceilalți miniștrii.

”Eu am mai avut o părere vizavi de comportamentul celor de la USR PLUS, faptul că s-au opus proiectului ”Anghel Saligny”. Cei de la București să meargă în teritoriu și să vadă că există comunități fără canal sau apă și era foarte necesar un astfel de proiect. Toată discuția de la asta a pornit și s-a ajuns unde s-a ajuns. Chiar îmi pare rău că a fost demis prin hotărâre de guvern colegul meu, am avut o colaborare bună cât a fost subprefect, dar din păcate asta s-a întâmplat.” a declarat subprefectul județului Vâlcea, Victor Stănculescu.

De asemenea, subprefectul spune că după congresul USR-PLUS, lucrurile se vor calma și se vor întoarce la negocieri și discuții.

Eu cred că după congresul USR PLUS, având în vedere că au o conducere împărțită pe două părți din Dan Barna și Dacian Cioloș, cred că își vor reveni la faza discuțiilor și la negocieri. Am văzut că există stări tensionate în jurul celor de la USR PLUS, nu numai de la Vâlcea, dar și la nivel național. Acestea au ca pornire decizia domnului Cioloș de a ieși de la guvernare și nu cred că cei din teritoriul extern față de București aveau aceeași părere. Nu poți să spui că nu îți dorești un astfel de proiect ca ”Anghel Saligny” pentru că se fură, așa cum zic ei. Sunt organizații ale statului care se ocupă de aceste lucruri, de ilegalități, nu avem degeaba instituții. N-am înțeles gestul și acțiunea lor, dar după congres mai mult ca sigur se vor împăca.” a declarat subprefectul județului Vâlcea, Victor Stănculescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *