Florin Verigeanu, vicepreședinte la HCM!

Cunoscutul om de fotbal Florin Verigeanu s-a alăturat conducerii clubului HCM Rm. Vâlcea, acolo unde a preluat postul de vicepreședinte. Verigeanu este convins că, în anii următori, Vâlcea va deveni un nume de referință în handbalul național și chiar european.

Mulțumesc domnului președinte al Consiliului de Administrație, Gabi Băjan și domnului președinte Petre Berbecaru că s-au gândit la cooptarea mea în conducerea clubului. Aș vrea să mulțumesc și domnului primar Mircia Gutău, că a fost de acord cu cooptarea mea în conducerea clubului și voi face totul să nu dezamăgesc. Vin alături de dânșii cu dorința de a ajuta în administrarea și managamentul clubului, pentru ca acesta să ajungă din nou unul dintre cluburile de top din țară și ușor,ușor, să își facă prezența și în Europa. Domnul Berbecaru este unul din cei mai experimentați oameni de handbal din România, pentru mine este un privilegiu să lucrez alături de dânsul și sunt convins că în cel mai scurt timp, HCM va fi un nume de referință în handbalul românesc și chiar în Europa” a declarat noul vicepreședinte al HCM Rm.Vâlcea. Florin Verigeanu s-a despărțit de echipa de fotbal FC Volunari după cinci ani petrecuți în conducerea clubului, pentru care, în ultima perioadă, a ocupat funcția de secretar general.

HCM Rm.Vâlcea ocupă locul 2 în Liga Florilor, având șanse mari ca din sezonul viitor să joace în premieră în cupele europene.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *